Ηράκλειο: Πανικόβλητοι λουόμενοι νόμιζαν ότι ξεβράστηκε… ιρανικό drone σε παραλία!

Must Read

Την ώρα που ο πρωθυπουργός απολάμβανε τις βουτιές του στα Χανιά, στο… διπλανό Ηράκλειο οι λουόμενοι σε παραλία ένιωσαν το αίμα τους να παγώνει, ερχόμενοι αντιμέτωποι με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που ξεβράστηκε στην αμμουδιά.

Η πρώτη τους εντύπωση ήταν πως επρόκειτο για περσικό drone από τη χθεσινοβραδινή σφοδρότατη εναέρια επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, γεγονός που ήταν αρκετό να νιώσουν πως βρέθηκαν, ξαφνικά, στο «επίκεντρο» του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretaone.gr, το ύποπτο αντικείμενο διαπιστώθηκε πως δεν ήταν παρά ένας ανενεργός και καθόλα ακίνδυνος εναέριος στόχος, ο οποίος χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των πληρωμάτων που επανδρώνουν αντιαεροπορικά συστήματα.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την περισυλλογή του, ενώ από μια πρώτη εξέταση εκτιμάται πως το «drone» βρισκόταν για αρκετό καιρό στη θάλασσα, καθώς τα σημάδια της σκουριάς στα μεταλλικά του μέρη ήταν έντονα.

*πηγή φωτό: cretaone.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This