Τύρναβος: Μαθητές φύτεψαν 57 ελαιόδεντρα στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη

Must Read

Τη μνήμη των 57 νεκρών της πρωτοφανούς σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη τίμησαν σήμερα, Κυριακή 14/4, μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, φυτεύοντας ισάριθμα ελαιόδεντρα.

Τα 57 ελαιόδεντρα οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους τα φύτευσαν σε έκταση που παραχωρήθηκε από τον δήμαρχο Τυρνάβου, Στέλιο Τσικριτσή, ειδικά για τη συγκεκριμένη δράση ευαισθητοποίησης και μνήμης. Στη συμβολική αυτή ενέργεια, μάλιστα, συμμετείχε και ο δήμαρχος, φυτεύοντας και ο ίδιος μια ελιά στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΕΡΤnews, η συγκεκριμένη δράση, η οποία είχε πολυποίκιλο χαρακτήρα (περιβαλλοντικό, εθελοντικό, απονομής δικαιοσύνης, ευαισθησίας & αλληλεγγύης, συναισθηματικό & ανθρωπίνων σχέσεων), προτάθηκε από τον καθηγητή, Λευτέρη Κουτσιμανή και αποφασίσθηκε ομόφωνα από το σύνολο των μαθητών και των τριών τμημάτων της Α’ τάξης του ΕΠΑΛ Τυρνάβου.

Σημειώνεται πως από την πλευρά των μαθητών υπήρξε η δέσμευση να φροντίζουν και να περιποιούνται τα 57 αυτά ελαιόδεντρα, αλλά και ολόκληρο τον χώρο, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που θα είναι μαθητές του σχολείου, καθώς επίσης και για την περαιτέρω αξιοποίησή του από τον τομέα Γεωπονίας του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This