Οργή με τις δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι: «Η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές»

Καμαρώστε ποιά στέλνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

Must Read

Την ώρα που το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision εξακολουθεί να διχάζει την κοινή γνώμη κι ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει «ντόρος» σχετικά με το video clip, που προάγει την υποκουλτούρα, με χασαποταβέρνες, σκουπίδια στην Ομόνοια και αυτοκίνητα που κάνουν «φιγούρα», η τραγουδίστρια προκαλεί νέο σάλο, με τις δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, σχετικά με το πώς παρουσιάζεται η Ελλάδα μέσα από το video clip που κυκλοφόρησε και υποστήριξε πως για την ίδια, οι εικόνες που προβάλλονται, αντικατοπτρίζουν πλήρως την χώρα μας. «Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, δηλαδή μία πλαστική καρέκλα κι ένας μισοτελειωμένος φραπές. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά. Ξεχνάει, ωστόσο, ότι στην Eurovision, δεν συμμετέχει για να δείξει την δική της αισθητική και τα δικά της βιώματα, αλλά επιλέχθηκε για να δείξει τι πραγματικά σημαίνει Ελλάδα και ελληνικός πολιτισμός. Έννοιες άφαντες, μέσα στα 3:30 λεπτά του video clip της!

Καμαρώστε ποιά στέλνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

Μην απορούμε μετά ότι απαξιώθηκε ακόμη και η ιερή στιγμή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς ούτε ένας σοβαρός αξιωματούχος από το εξωτερικό, ούτε καν από τη Γαλλία, δεν εμφανίστηκε. Άλλωστε, η εικόνα που εκπέμπουμε, σύμφωνα με τα λεγόμενα της τραγουδίστριας είναι…φραπές και πλαστικές καρέκλες!

Κι όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι Έλληνες πληρώνουν αδρά την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον μουσικό διαγωνισμό. Δίνουν τα εκατομμύρια, από τους φόρους, αντί να πληρώσουν φραπέδες και πλαστικές καρέκλες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Ελλάδα είναι στην αρχαία Ολυμπία που ανάβει την δάδα της λαμπαδηδρομίας για την Ολυμπιάδα.
    Η πλαστική καρέκλα κι ο φραπές είναι απ το σπίτι σου

  2. Ό,τι και να ειπούμε ως αντίλογο, θα χαρακτηριστούμε από τη NWO ως “εθνικοσοσιαλιστές”, “εθνικιστές”, “φασίστες”, “νεοναζί” και όλα τα άλλα – εμετικά – προβλεπόμενα κλισέ. Οπότε ένας ώριμος πολίτης απλά αγνοεί και αρνείται την όποια διαλεκτική με το εν λόγω άτομο (και τους όμοιους της).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This