Δικαιολογεί τον 39χρονο δολοφόνο η θεία του: «Να δικαστεί αλλά να τιμωρηθούν και οι άλλοι, είναι αυτοκαταστροφικός»

Επιμένει ότι την άμβλωση την έκανε η 28χρονη - Λέει πως δεν έχει ζωή ο ανιψιός της

Must Read

Να δικαιολογήσει τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα ο οποίος την μαχαίρωσε με μανία και μέχρι θανάτου έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου προσπαθεί η θεία του.




Μιλώντας στο Live News ανέφερε σχετικά με το έγκλημα.

«Κάνεις δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει και ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί. Η ζωή μας πια δεν είναι η ίδια και είμαστε συντετριμμένοι. Θα ήθελα πολύ να κάνω μία αγκαλιά την μαμά της Κικής, μία αγκαλιά που η ίδια δεν μπορεί να της κάνει. Πέρα από τον δράστη όμως, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι.

Το παιδί έκανε συνήθως κακό στον εαυτό του. Όταν η οικογένεια πήγε σε πολλούς γιατρούς για να σώσει το παιδί του, όλοι έλεγαν πως είναι αυτοκαταστροφικός. Κανείς μας δεν περίμενε πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπος. Περίμενα πως θα αυτοκτονούσε, όχι πως θα έκανε κακό», ανέφερε.




Και συνέχισε:

«Δεν ζητάμε αθώωση. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε. Να δικαστεί και να πληρώσει για τη δολοφονία που έκανε και όχι για τον τόπο που την έκανε».

Σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται είπε πως «η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν. Είναι κρίμα να βγαίνει μία πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη».

Και πρόσθεσε: «Ο Θανάσης δεν σήκωσε χέρι αλλά η Κική αποφάσισε να κάνει άμβλωση συνοδεία της μητέρας της. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλλε λόγω ξυλοδαρμού. Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του ο δράστης. Τον δράστη δεν τον έχει δει κανείς από τους συγγενείς του. Η μητέρα του χτυπιόταν στο Τζάνειο γιατί δεν την άφησαν να δει το παιδί της και δεν την άφησαν να μπει ούτε ένα λεπτό».




Καταλήγοντας, επανέλαβε πως ο 39χρονος μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική; Θα ζήσει ο ανιψιός μου μετά από αυτό; Το ότι αναπνέει σημαίνει ότι ζει; Φοβόμαστε πως όταν μπορέσει να ξανακάνει απόπειρα. Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα αλλά όχι για την τοποθεσία πουν έγινε», σχολίασε.

Δείτε επίσης:

Ο υπόδικος φρουρός του ΑΤ Αγίων Αναργύρων είχε ζητήσει να μην βγαίνει εκτός για υπηρεσίες

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής: «Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση»

Δικηγόρος οικογένειας Κυριακής: «Η κάμερα καταγράφει την τελευταία μαχαιριά και όχι τις προηγούμενες τέσσερις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Την άκουσα και ούρλιαζα … αυτή η οικογένια τον έκανε δολοφόνο … ντροπή να βγαίνει να υπερασπίζεται τι;
    Αυλες οι γυναίκες δημιουργούν τους αλητόβιους ¨αντρακλες¨ του καναπέ!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This