Aγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη διοργανώνουν οι συνάδελφοί του – «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωες μας», λένε

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του - Στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα

Must Read

Συγκίνηση προκαλεί ο αγώνας μπάσκετ που διοργανώνουν οι συνάδελφοι του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού ο οποίος έχασε την ζωή του τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών μαζί με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργανώνουν την Μεγάλη Δευτέρα την εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο του Α.Σ. Παπάγου προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του και να στηρίξουν οικονομικά την οικογένειά του.

«Είναι χρέος μας τιμούμε τους ήρωες μας», τονίζουν.

Την ίδια στιγμή, σκοπός τους είναι να στείλουν ένα «ηχηρό» μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα που στοίχισε την ζωή του Γιώργου Λυγγερίδη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«1η Αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γ. Λυγγερίδη

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ύστερα από ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων την 29/03/2024, συνδιοργανώνουν τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30 την πρώτη Αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Γεώργιου Λυγγερίδη.

Ο αγώνας καλαθοσφαίρισης θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Α.Σ. Παπάγου «Σαλούν», οδός Νευροκοπίου 2-4, Παπάγου με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του αείμνηστου συναδέλφου μας και προς τούτο στη θύρα εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ οι προσερχόμενοι θα καταβάλλουν ένα συμβολικό αντίτιμο εισιτηρίου.

Για όσους δεν προσέλθουν και επιθυμούν να συνδράμουν δύνανται να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό GR3601407000700002371002328 της Alpha Bank – δικαιούχος Αθανάσιος Λυγγερίδης.

Η αλλαγή της τοποθεσίας της εκδήλωσης λαμβάνει χώρα από σεβασμό στην μνήμη του αδικοχαμένου στο καθήκον συναδέλφου μας και δεν θα υπεισέλθουμε σε παιχνίδια ορισμένων μειοψηφιών, αφού ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ιερός.

Στόχος των Ενώσεών μας είναι η αθλητική εκδήλωση στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Είναι χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας και να διατρανώνουμε συνεχώς την αντίθεσή μας στην τυφλή οπαδική βία η οποία δεκαετίες τώρα ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία και να βροντοφωνάξουμε ότι επιτέλους επιβάλλεται να ληφθούν σοβαρά και δραστικά μέτρα για τη θεσμική θωράκιση της ΕΛ.ΑΣ.

Όχι βία στα γήπεδα-ο Αθλητισμός μας ενώνει

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This