Σοκ με το βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok ο 7χρονος από την Πάτρα με τον ξυλοδαρμό 9χρονου!

Δεν είχαν ιδέα οι γονείς του, ενώ το παιδί δεν ζήτησε ούτε καν συγνώμη

Must Read

Κάτι πολύ λάθος πηγαίνει στην κοινωνία μας όταν παιδιά του δημοτικού ξυλοκοπούν συνομηλίκους τους για να «ανεβάσουν» τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα!

Τέτοια είναι η περίπτωση στην Πάτρα, με 7χρονο να χτυπάει άγρια και χωρίς λόγο έναν 9χρονο και μάλιστα να αναρτά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο TikTok, το οποίο έχουν επενδύσει μουσικά με τραγούδι τράπερ!

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε δείχνει το θλιβερό συμβάν, το οποίο βιντεοσκοπούν άλλοι ανήλικοι, φίλοι του 7χρονου!

Το παιδί που υπέστη τον ξυλοδαρμό πηγαίνει σπίτι του κλαμένος και περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη, ενώ δυο μέρες μετά εκείνη βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο ΤikΤok.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε η μητέρα: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε. Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This