Ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου είναι ο παίκτης που κατηγορείται ότι χτύπησε και δάγκωσε τη σύντροφό του

Η προθεσμία του εντάλματος για την σύλληψή του λήγει το βράδυ

Must Read

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Αμερικανού παίκτη που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως πρόκειται για τον σέντερ του Περιστερίου, Τρέβορ Τόμπσον, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τα σενάρια περί του ονόματος του αθλητή που αναζητούν οι αρχές.

Άλλωστε χθες ο μπασκετμπολίστας δήλωσε μη διαθέσιμος για το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό λόγω ίωσης, αλλά η πραγματικότητα προφανώς είναι άλλη για τον λόγο της απουσίας του.

Μπλεξίματα από το πουθενά λοιπόν για την ομάδα του Σπανούλη, έξι μέρες πριν την πρώτη της συμμετοχή στο Final 4 του BCL! Όπως μετέδωσε το BasketNews, ο παίκτης που είναι γνωστό από χθες ότι κατηγορείται είναι ο Τόμπσον, ενώ η κοπέλα που έχει καταθέσει μήνυση είναι επίσης Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια και αγωνίζεται σε ομάδα της επαρχίας. H κοπέλα του 30χρονου έχει κάνει την καταγγελία και το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί αναζητούσαν τον Τόμπσον στο ΟΑΚΑ, μάταια

Η προθεσμία του εντάλματος για την σύλληψή του λήγει το βράδυ του Σαββάτου, με την αστυνομία να προσπαθεί να τον εντοπίσει. Η 26χρονη φίλη του κατήγγειλε ότι το ζευγάρι τσακώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή του Περιστερίου, όπου διαμένει ο Τόμπσον. Μετά την λεκτική ανταλλαγή, ο Τόμπσον φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό, την χαστούκισε και τελικά την δάγκωσε στην πλάτη. Η κοπέλα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της ούτε το ακριβές σημείο που συνέβη το περιστατικό και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Περιστέρι για να διευκολύνει τις αστυνομικές δυνάμεις να διεξαγάγουν την έρευνα.

Η ελληνική αστυνομία διαπίστωσε ότι η εφαρμογή Panic Button, που απαιτείται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, δεν είχε εγκατασταθεί στο κινητό της, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να φιλοξενηθεί προσωρινά σε ασφαλές μέρος.

Σύμφωνα με την μήνυση στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας:

«Περί ώρα 12.30 της 19-4-2024 οδηγήθηκε από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα στο Γ.Α.Ε.Β. Αθηνών η 26χρονη, γεννηθείσα στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της για παράβαση του άρθρου 6 του Ν. 3500/2006, για πράξεις που τελέστηκαν την 03.00 της 19/4/2024 στο Περιστέρι, σε άγνωστη διεύθυνση.

Ειδικότερα, ανωτέρω τόπο και χρόνο ο μπασκετμπολίστας, ένεκα λεκτικού επεισοδίου, την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε στην πλάτη, πράξεις οι οποίες αναφέρονται στην Έκθεση Εξέτασης Μάρτυρα Χωρίς Όρκο της παθούσας. Η 26χρονη δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης.

Ακόμα αναφέρεται ότι δόθηκαν στην παθούσα πληροφορίες και οδηγίες δυνάμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06 προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή «Κομβίον Πανικού» (Panic Button) στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν την δυνατότητα, όπως και για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε».

Δείτε σχετικά:

Αμερικανό μπασκετμπολίστα αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ – Έπιασε από τον λαιμό, χαστούκισε και δάγκωσε την σύντροφό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This