Τραγωδία στην Κω: Νεκρό βρέφος μόλις ενός έτους – Προσήχθησαν οι γονείς του

Στη σορό του μωρού εντοπίστηκαν μώλωπες και εκδορές, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το θρίλερ που εκτυλίσσεται από χθες στην Κω, όπου ένα βρεφάκι, μόλις ενός έτους έχασε την ζωή του! Το μωρό φέρει εκδορές, εκχυμώσεις, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, για τον λόγο αυτό οι γονείς προσήχθησαν και η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγο πριν από τις 8:30 το βράδυ, όταν οι γονείς κάλεσαν το ΕΚΑΒ, με συνέπεια το κοριτσάκι να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω. Εκεί, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ αμέσως η σορός μεταφέρθηκε στη Ρόδο προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν άγνωστες και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΕΛΑΣ, που βρέθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου προσήγαγαν τους δύο Ρομά γονείς, καθώς στη σορό του νεκρού μωρού τους, εντοπίστηκαν μώλωπες και εκδορές, ενώ υπάρχουν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε κατά την προανάκριση, πως ο πατέρας του βρέφους κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για πορνογραφία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι, είχε πάει στο νησί με σκοπό να εργαστεί για την τουριστική σεζόν, ενώ φέρεται να έχει ένα ακόμη παιδί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Στις 20.25 έφτασαν στο σπίτι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης. Την 20:32΄ ώρα, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος κατέληξε την 20:45΄ ώρα.

Οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του, καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση που δε συνάδει με την ηλικία του. 

Στις 21.05 ενημερώθηκε η Υπηρεσία του Τ.Α. Κω και αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο Κω, όπου κατά το μακροσκοπικό έλεγχο της σορού του επιβεβαίωσαν όσα ανέφεραν οι ιατροί.

Στη συνέχεια προσήχθησαν στο Τ.Α. Κω τόσο η μητέρα του βρέφους, όσο και ο πατέρας του, που στο μεταξύ είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο. Οι εν λόγω προφορικά ανέφεραν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια».

Η αστυνομία έχει λάβει 10 καταθέσεις από τους γιατρούς που εξέτασαν το βρέφος και τους γείτονες που έσπευσαν για βοήθεια στο σπίτι της οικογένειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This