Μαρούσι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 23χρονο – Το θύμα ήταν γνωστός των Αρχών

Must Read

Θέμα χρόνου αποτελεί η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 23χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί στην ΕΡΤ,  ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Κώστας Τσουμάνης ο άντρας έχει ταυτοποιηθεί και συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί και να τον «τσακώσουν» οι αστυνομικές αρχές.

«Από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, η αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του», τόνισε.




Ο κ. Τσουμάνης σχολίασε την αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας και την μικρή ηλικία των δραστών ενώ είπε πως ο φίλος του άτυχου 23χρονου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

«Θα παρθούν οι σχετικές καταθέσεις για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, εκτός από τις κάμερες. Πρόκειται για ένα γεγονός, όπως είπατε, σε ένα πολυσύχναστο σημείο».

Ο κ. Τσουμάνης ανέφερε πως η διένεξη ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή ενώ αποκάλυψε πως ο 23χρονος ήταν γνωστός στην Αστυνομία αλλά όχι για σοβαρά αδικήματα.

«Πρέπει να δούμε το όπλο που βρέθηκε αν ήταν του θύματος, αν ήταν παράνομο, αν το έφερε νόμιμα», πρόσθεσε ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

«Τα τελευταία χρόνια, η βαριά εγκληματικότητα έχει αυξηθεί. Κάθε μέρα μιλάμε για δολοφονίες.Μία παρεξήγηση, σε συνδυασμό με το ποτό, κατέληξε σε αυτήν την τραγωδία. Πλέον, στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα. Η εγκληματικότητα έχει ανέβει και έχει κατέβει το ηλικιακό όριο των δραστών», κατέληξε.




Δείτε επίσης:

Φρίκη στο Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Φονικό στο Μαρούσι: Μαχαιριά στην καρωτίδα δέχτηκε ο άτυχος 23χρονος – Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This