Απίστευτο: Δεύτερη σερί απόπειρα εμπρησμού με drone στην ίδια επιχείρηση στην Κρήτη!

Μόλις ένα 24ωρο μετά την πρώτη προσπάθεια

Must Read

Λιγότερο από 24 ώρες αφότου εντοπίστηκε ερασιτεχνικός εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος τοποθετήθηκε με τη βοήθεια drone στον αύλειο χώρο επιχείρησης ζωοτροφών στο Ρέθυμνο, βρέθηκε αντίστοιχος σε άλλες εγκαταστάσεις της ίδιας επιχείρησης, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης!

Αυτή τη φορά οι άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρό τους τις εγκαταστάσεις που διατηρεί η επιχείρηση στο Μεσοχωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, καταφέρνοντας ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας να αφήσουν επίσης μια αυτοσχέδια ωρολογιακή βόμβα μολότοφ εντός της, χρησιμοποιώντας και πάλι drone.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν ότι η κίνηση του δράστη ή των δραστών να τοποθετήσει πανομοιότυπο εμπρηστικό μηχανισμό με χρήση drone σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις της ίδιας επιχείρησης, πρώτα στο Ρέθυμνο και κατόπιν στο Ηράκλειο, ενδέχεται να αποτελεί μια απόπειρα από μέρους τους να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες ή μια προσπάθειά τους να στείλουν κάποιο «μήνυμα» στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Σημειώνεται πως και στις δύο περιπτώσεις ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από ένα μπουκάλι γεμάτο πετρέλαιο, στο οποίο είχε τοποθετηθεί ηλεκτρονικό ρολόι, χωρίς ωστόσο να έχει συνδεθεί, όπως διαπίστωσε ο πυροτεχνουργός που μετέβη στο σημείο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος μηχανισμός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στην έδρα της επιχείρησης, στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου.

*πηγή φωτό – βίντεο: neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This