Έβγαλε μαχαίρι σε συμμαθητή του στην αυλή του σχολείου!

Kαβγάδισαν για άγνωστη αιτία

Must Read

Μετά την Πάτρα, όπου ξυλοκοπήθηκε ανήλικος από ομάδα 10 ατόμων, ένα νέο περιστατικό βίας ανηλίκων συνέβη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου.

Διαβάστε ακόμα: Συλλήψεις για δύο περιστατικά εκρήξεων

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο μαθητές καβγάδισαν για άγνωστη αιτία, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δύο ανήλικους χτύπησε τον άλλο, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια, ο 12χρονος που χτυπήθηκε ζήτησε από φίλο του (επίσης 12 ετών) ένα μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τον δράστη της εις βάρος του επίθεσης.

 

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οδήγησαν τους γονείς και τους εμπλεκόμενους ανήλικους στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά. Παρότι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για τα κατ’ έγκληση διωκόμενα αδικήματα, εντούτοις από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο 12χρονων, που συνδέονται με την κατοχή του μαχαιριού, όπως επίσης σε βάρος του 45χρονου, πατέρα του ενός.

Διαβάστε ακόμα: Επιζώσα από το Μάτι: «Ένιωσα προσβολή και ντράπηκα τις μητέρες, όταν άκουσα την απόφαση»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This