«Πάγωσε» η Σάμος: Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη – Δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους

Μοίραζε τον χρόνο της μεταξύ της Αθήνας και του νησιού και είχε ένα γιο 20 ετών

Must Read

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που έχει αναστατώσει από το πρωί τη Σάμο με μια 49χρονη να σκοτώνει τον ίδιο τον 70χρονο πατέρα της με μεταλλικό εργαλείο! Η γυναίκα συνελήφθη και ανακρίνεται ενώ η έρευνα της σήμανσης και του ιατροδικαστή έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το έγκλημα έγινε στις 9 σήμερα το πρωί, στην περιοχή Βαθύ, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.  Η γυναίκα χτύπησε τον πατέρα της με έναν κάβουρα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θανάσιμα τραύματα.




Η 49χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν. Ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου, είχε ένα γιο 20 ετών και δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσε χρήματα από τον πατέρα της.

Ο 70χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του με αρκετά τραύματα στο κεφάλι. Η κόρη του μετά το περιστατικό τηλεφώνησε η ίδια στην Αστυνομία και ανέφερε όσα συνέβησαν.

Τι λένε γείτονες

Ένας κάτοικος ανέφερε πως ο 70χρονος ήταν φιλήσυχος άνθρωπος.

Ένας άλλος ανέφερε πως το θύμα «ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Στη Σάμο ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως  ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».

Δείτε τις δηλώσεις:

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This