Χανιά: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για revenge porn – Συνελήφθη 43χρονος

Η 41χρονη ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του

Must Read

Τη δύναμη να καταγγείλει τον σύντροφό της βρήκε μια 41χρονη από την Αλβανία η οποία τον τελευταίο χρόνο ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 43χρονου.

Ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε το θύμα στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.

Όπως αναφέρει το cretalive, σύμφωνα με την καταγγελία, η 41χρονη γυναίκα ζούσε ένα μαρτύριο καθώς από τον Οκτώβριο του 2023 ο 43χρονος τη χτυπούσε διαρκώς, ενώ τον κατήγγειλε επίσης και για revenge porn.

Ο… νταής συνελήφθη από τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, σωματικές βλάβες, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και για εκδικητική πορνογραφία και πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This