Σοκ στην Λάρισα: 41χρονος σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε δύο άνδρες και ένα αγόρι 10 μηνών!

Ευτυχώς χωρίς περαιτέρω συνέπειες

Must Read

Είδηση σοκ έρχεται από την Λάρισα! Μία οικογένεια έζησε τον τρόμο και το απόλυτο θρίλερ, καθώς ένας 41χρονος σε κατάσταση αμόκ, κρατώντας μαχαίρι, κινήθηκε εναντίον φίλου του αδελφού του, ο οποίος τους επισκέφθηκε για να μεταβούν στον Επιτάφιο.

Όπως αναφέρει το onlarissa, o 39χρονος αδελφός του 41χρονου, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διαφαινόταν, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Με τον πατέρα των δύο αδελφών να παρεμβαίνει τελικώς και να τους χωρίζει. Ο άλλος άνδρας, ένας 43χρονος, έχοντας στην αγκαλιά του το παιδί της συντρόφου του 39χρονου, βγήκε στον δρόμο καλώντας μέσα σε πανικό σε βοήθεια. Καταφθάνοντας οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, βρήκαν τον 41χρονο στο κρεβάτι κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο και παρέδωσε.

Ο 39χρονος, όπως και ο 43χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει, τραυματίστηκαν. Ευτυχώς μία αμυχή μόνο στον δεξιό βραχίονα αποκόμισε το μωρό. Στους δύο φίλους και στο αγορακι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ! Οι αρχές μελετούν πλέον τα αίτια που οδήγησαν σε όλο αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This