Συνεχίζεται η σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Πού παρατηρήθηκε κίνηση

Must Read

Μαζικά, έτσι όπως ξεκίνησε μόλις πριν λίγα 24ωρα, πραγματοποιείται από χθες η επιστροφή των εκδρομέων που θέλησαν να βρεθούν σε χωριά και νησιά για να γιορτάσουν το Πάσχα με αυτοκίνητα, λεωφορεία ΚΤΕΛ, πλοία και αεροπλάνα.

Η επιστροφή ξεκίνησε να εκτυλίσσεται σταδιακά από χθες το μεσημέρι, καθώς κάποιοι αποφάσισαν να επιστρέψουν νωρίτερα και συνεχίζεται και σήμερα ενώ αναμένεται να κρουφωθεί το απόγευμα.




Χθες αργά το βράδυ περίπου στις 11.30 παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου ενώ νωρίτερα το απόγευμα συνέβη το ίδιο με την κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν τη Μαλακάσα και από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών, ωστόσο η κίνηση των οχημάτων ομαλοποιήθηκε μετά τις 11.00 το βράδυ.

Η πρόσφατη έξοδος ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και της εποχής μετά τον κορωνοϊό καθώς μόνο από την Αττική αναχώρησαν περί τα 700.000 ΙΧ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας χθες από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα είχαν επιστρέψει στην Αττική 52.431 και συγκεκριμένα 30.100 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.331 από την Αθηνών-Λαμίας. Την Κυριακή του Πάσχα, επέστρεψαν 48.925 (25.970 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.955 από την Αθηνών-Λαμίας).

Αυξημένη ήταν και η κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.




Στην Θεσσαλονίκη

Ταλαιπωρήθηκαν και οι εκδρομείς που επέστρεφαν χθες στην Θεσσαλονίκη καθώς χρειάστηκε να μετακινηθούν από παράπλευρες οδούς λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο. Η ίδια κατάσταση επικράτησε και στα Μάλγαρα εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στο ύψος της γέφυρας του Αξιού τα οποία μείωναν τις λωρίδες κυκλοφορίας.Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η επιστροφή των εκδρομέων από Χαλκιδική, ενώ ελαφρώς πιο αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης.




Δείτε επίσης:

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων – Πού σημειώνονται καθυστερήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This