Ασυνήθιστο θέαμα στο λιμάνι του Βόλου – Καρχαρίας έκανε βόλτες

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Γλυφάδας λόγω της εμφάνισης ενός καρχαρία. Στη Β’ μαρίνα Γλυφάδας συγκεκριμένα, ο καρχαρίας έδειχνε εμφανώς αποπροσανατολισμένος να κινείτο στα ρηχά νερά. Σύμφωνα με τους ειδικούς,  πρόκειται για ένα είδος γαλάζιου καρχαρία το οποίο θεωρείται μεν επικίνδυνο, ωστόσο η εμφάνισή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς η παρουσία των καρχαριών είναι συχνή στην Μεσόγειο, αφού τα ψάρια αποπροσανατολίζονται κυνηγώντας το θήραμά τους.




 

Νέο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, καρχαριοειδές μήκους 3,5 μέτρων εντοπίστηκε ανήμερα του Πάσχα (05/05) και στο λιμάνι του Βόλου.

Οι αξιωματικοί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που εντόπισαν το μεγάλο ψάρι, διαπίστωσαν ότι είχε εγκλωβιστεί σε αγωγό ομβρίων και έτσι ζήτησαν τη βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να απεγκλωβίσουν και να απομακρύνουν το καρχαριοειδές από το λιμάνι.




 

Εθελοντές διασώστες που μετέβησαν στο σημείο κατάφεραν να πιάσουν το γιγάντιο ψάρι από την ουρά και να το τραβήξουν στα ανοιχτά.

Διαβάστε ακόμα: Κλειστό και φέτος το Ναυάγιο της Ζακύνθου

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This