Δολοφονία Κυριακής: Ολοκληρώθηκε η πειθαρχική έρευνα για τους αστυνομικούς στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Σοβαρές πειθαρχικές ευθύνες για του αστυνομικούς

Must Read

Η ΕΔΕ που διερευνούσε τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έχει ολοκληρωθεί και υποβάλλεται την Παρασκευή (10/05). Πειθαρχικές ευθύνες προκύπτουν για όλους τους αστυνομικούς που ήταν στο τμήμα με τον φρουρό και την επόπτρια, δηλαδή, την υποδιοικήτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων να βρίσκονται στο κεντρικό κάδρο των ευθυνών.




 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, το πόρισμα της ΕΔΕ αναμένεται την Παρασκευή να υποβληθεί στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής καθώς και στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ..

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν;» – Ξέσπασμα οργής από τον πατέρα της Κυριακής Γρίβα

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τη μοιραία νύχτα της 1ης Απριλίου, όταν ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα της είχε στήσει ενέδρα θανάτου ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε απευθυνθεί η 28χρονη αναζητώντας βοήθεια.

Κι όμως, στο διάστημα αυτό, οι μόνες προσπάθειες που έχουν γίνει για την υπόθεση, είναι από τη μία να συγκαλυφθούν οι ευθύνες της αστυνομίας για την άνανδρη πισώπλατη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα και από την άλλη, να βγει «τρελός» ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος ολοκλήρωσε την πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στις φυλακές Κορυδαλλού, με τις εκθέσεις των ψυχιάτρων να παραδίδονται προσεχώς στην Ανακρίτρια.

Η συνεδρία του δολοφόνου διήρκεσε δύο ώρες και έγινε από τρεις τεχνικούς συμβούλους και τον διορισμένο ψυχίατρο.

Η Μυρτώ Σαμαρά-Οικονόμου που είναι ψυχίατρος και μία εκ των τριών τεχνικών συμβούλων στην υπόθεση, είπε στο Star πως έχει σαφή εικόνα για τον δράστη:

«Έχω μια σαφή εικόνα για το τι θα παραδώσω στην έκθεση. Ήταν μια θα έλεγα ενδιαφέρουσα συνεδρία, ενδιαφέρουσα εξέταση».




«28 χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά»

Παράλληλα, η οικογένεια της 28χρονης  πέρασε «μαύρο» Πάσχα χωρίς τη νεαρή κοπέλα και περιμένοντας ακόμα να μάθει τι έγινε με εκείνο το πόρισμα των Αρχών για τις ευθύνες των αστυνομικών

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός;», ξέσπασε μιλώντας στο Star ο Αθανάσιος Γρίβας, πατέρας της Κυριακής και οργισμένος συνεχίζει:

«Πώς γίνεται αυτό; Πόσο θα τραβήξει αυτό; Μήπως να τον αθωώσουμε και στο τέλος; 28 χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά».

Δεν θυμάται τίποτα λέει ο 39χρονος

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο 39χρονος δολοφόνος εμμένει στον ισχυρισμό του ότι δεν θυμάται το έγκλημα…

Δεν θυμάται ότι της έστησε καρτέρι, δεν θυμάται ότι της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε πισώπλατα… Επιμένει ακόμα ο δράστης, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο κ.Γρίβας ξεσπά ξανά και ξανά:

«Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγάει το μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφτασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πώς τράβηξε το μαχαίρι;»

Ο 39χρονος δράστης

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This