Τον έψαχνε η αλβανική μαφία τον 32χρονο που εκτέλεσαν στο Βυρωνα μέσα στο αυτοκίνητό του και μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

Ανοικτοί λογαριασμοί στην Αλβανία

Must Read

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από τη «μαφιόζικη εκτέλεση» ενός 32χρονου άνδρα στον Βύρωνα, όταν μια μηχανή με δυο αναβάτες προσέγγισε το όχημα που επέβαινες, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης. Η δολοφονική επίθεση, από την οποία τραυματίστηκε και η 37χρονη γυναίκα του θύματος, έγινε μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους που βρισκόταν σε παρακείμενη πλατεία.




 

Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη στη περιοχή του Βύρωνα. Ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε τρεις φορές κατά του άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο.




 

Αμφότερα θύματα της επίθεσης είναι ζευγάρι αλβανικής καταγωγής, και είχαν μεταβεί σε αλσύλλιο για να πάρουν το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο έγινε μάρτυρας της επίθεσης. Το παιδί παρελήφθη στην συνέχεια από την γιαγιά του.

Ανοικτοί λογαριασμοί στην Αλβανία

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται πως ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία, με την αλβανική μαφία να ψάχνει τον άνδρα από το 2021. Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.




*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This