Φρίκη στη Βραυρώνα: Βρέθηκε σε χωματερή το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του – Γεννήθηκε νεκρό υποστηρίζει ο πατέρας

Η σορός του νεογνού εντοπίστηκε μέσα σε 20 τόνους σκουπίδια

Must Read

Νεκρό μέσα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη βρέθηκε το βρέφος που πέταξε στα σκουπίδια ο πατέρας του, αμέσως μετά τη γέννησή του, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως το νεογέννητο φέρεται να φέρει τραύματα στο κεφάλι, το οποίο «δείχνει» δολοφονία.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος είναι 24 ετών, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, τελικά «έσπασε» και ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που πέταξε το νεογνό στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, στην περίπτωση που από τη νεκροψία-νεκροτομή προκύψει το αντίθετο, το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.




Όπως ανέφερε ο πατέρας στους αστυνομικούς, η γυναίκα του ένιωσε πόνους, άρχισε να αιμορραγεί και τελικά απέβαλλε και αμέσως τούς κυρίεψε ο τρόμος, λόγω του γεγονότος ότι είναι δύο ξένοι σε μια ξένη χώρα, φοβούμενοι ότι θα τους κατηγορήσουν.




Οι γονείς, με καταγωγή από το Νεπάλ, έχουν συλληφθεί κατόπιν σχετικής καταγγελίας, με τον πατέρα να κρατείται στην Ασφάλεια και τη 30χρονη μητέρα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενη. Η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο εάν το βρέφος ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13/05, ενώ, με βάση τις εκτιμήσεις των γιατρών, η εγκυμοσύνη της μητέρας δεν είχε ξεπεράσει τον πέμπτο μήνα.




Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα, το ανδρόγυνο φέρεται να ξεκίνησε πρόσφατα να εργάζεται σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας, με τη σύζυγο να γέννησε στο δωμάτιό τους και τον σύζυγο να αποφάσισε να ξεφορτωθεί αμέσως μετά το βρέφος. Με βάση ρεπορτάζ της εκπομπής «Live news», πελάτες του ξενοδοχείου φέρεται να κατήγγειλαν πως, λίγο μετά την γέννησή του, το βρέφος «εξαφανίστηκε».




Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση έσπευσαν στο ξενοδοχείο, πήγαν στο δωμάτιο του ζευγαριού το οποίο βρήκαν μέσα στα αίματα, ενώ από τις κάμερες του ξενοδοχείου διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του νεογέννητου πήρε το νεογνό και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων έξω από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Άμεσα έγινε έρευνα στους κάδους, αλλά, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη περάσει απορριμματοφόρο του Δήμου Μαρκοπούλου και είχε μαζέψει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, χθες βράδυ η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία στα γεννητικά όργανα, με τους γιατρούς που την εξέτασαν να διαπιστώνουν ότι ήταν έγκυος, αλλά να μην μπορούν να προσδιορίσουν εάν απέβαλε ή γέννησε κανονικά, με τους κατηγορούμενους γονείς να κρατούν το στόμα τους κλειστό, αρνούμενοι να διευκρινίσουν εάν το μωρό τους γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. Οι γιατροί, πάντως, ενημέρωσαν σχετικά και την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο γυναικολόγος, Θανάσης Δούσκος, ο οποίος εξέτασε τη μητέρα του παιδιού, οι δύο γονείς προσπάθησαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του βρέφους. «Ήρθαν με ταξί και έναν διερμηνέα στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να αιμορραγεί. Μετά την εξέταση που την υπέβαλα, διαπίστωσα μεγάλο τοκετό και αυτομάτως ρώτησα πού είναι το βρέφος. Εκείνοι αρχικά έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν και αρνήθηκαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος. Ιατρικά βέβαια ήταν πασιφανές ότι η γυναίκα είχε γεννήσει. Οι γονείς είχαν τεράστια απάθεια και προσπάθησαν να μας αποπροσανατολίσουν λέγοντας πως η γυναίκα είχε αποβάλει πριν από πέντε μήνες σε χωράφι. Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι η η 30χρονη ήταν σε προχωρημένη κύηση, τουλάχιστον 7 με 8 μηνών φυσικά το βρέφος θα μπορούσε να ζήσει, καθώς θεωρείται κλινικά βιώσιμο. Εμείς όμως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό», ανέφερε σχετικά.




«Ψάχναμε επί ώρες σε 20 τόνους σκουπίδια»

«Μόλις τώρα το βρήκαμε, είμαι σε σοκ. Είναι χτυπημένο στο κεφάλι. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που βλέπω… Βαφτίζω παιδί σε λίγες ημέρες και είναι απίστευτη η εικόνα. Ψάχναμε επί ώρες σε 20 τόνους σκουπίδια και τελικά το βρήκαμε σε αυτή την κατάσταση. Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι», ανέφερε σε δηλώσεις του στο iefimerida.gr ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδινιώτης, ο οποίος και βρέθηκε στη χωματερή του Μαρκοπούλου, όπου η ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους.

«Η αστυνομία αρχικά δεν μας είπε τι είχε συμβεί. Μας έλεγε αόριστα πράγματα, προφανώς για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στις έρευνες. Μας ζητούσαν να μάθουμε πού είχαμε πετάξει τα σκουπίδια που μάζεψαν οι εργαζόμενοι γύρω από το ξενοδοχείο. Μετά έγιναν γνωστές οι πληροφορίες. Είναι απίστευτο. Εξαιρετικά σοκαριστικές οι εικόνες που αντικρίζουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This