Ασπρόπυργος: «Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου…» – Η εξομολόγηση της κοπέλας που βιάστηκε από οδηγό βαν

«Με πιάσανε τα κλάματα.... Ένιωθα φόβο»

Must Read

Την σοκαριστική εμπειρία της περιέγραψε η 27χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 46χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος τη γνώριζε, καθώς είναι ο οδηγός του λεωφορείου που την μετέφερε στο χώρο εργασίας της.

Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «TLive», αναφερόμενη στις συνταρακτικές λεπτομέρειες του βιασμού της, τον οποίο κατήγγειλε στο ΑΤ Ασπροπύργου, ο 46χρονος την παρέλαβε με το λεωφορείο της ιδιωτικής εταιρείας, αλλά αντί να την μεταφέρει στη δουλειά της, την παρέσυρε σε μία απόμερη τοποθεσία στον Ασπρόπυργο. «Μπήκα στο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά και αντί να με πάει στη δουλειά μου, με πήγε πάνω σε ένα βουνό. Εκεί πέρα, από τη θέση του οδηγού ήρθε πίσω, εκεί που καθόμουν. Με πλησίασε και προσπαθούσε να με φιλήσει», είπε και πρόσθεσε: «Ήρθε από πάνω μου και κατέβασε το παντελόνι του. Κατέβασε και το δικό μου…».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε, η κοπέλα απάντησε: «Με πιάσανε τα κλάματα. Προσπάθησα απλά να κλείσω τα πόδια μου. Ένιωθα φόβο…». Κατόπιν αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα που -φέρεται- να τής είχε στείλει κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος: «Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, ότι είχε πάει να κάνει μπάνιο και ότι είχε ανάψει ολόκληρος. Το έχω κρατήσει το μήνυμα».

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος Αλβανός κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον ανακριτή και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μέχρι την απολογία του.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βρομιάρη Αλβανέ, ξεσκισμένε. Μια συμπατριώτισσα σου που την είχα γκόμενα για τρία χρόνια δεν σου λέω τι τράβηξε από εμένα. Πήρα εκδίκηση για όλη την βρόμικη και τιποτένια χώρα σας.

    • Το αν θα είσαι άνθρωπος ή απόβρασμα δεν έχει να κάνει με τη χώρα προέλευσης αλλά με την ποιότητα του καθενός, κι εσύ είσαι ζωντανό παράδειγμα προς αποφυγή.

  2. Και τον αλήτη τον Αλβανό βιαστή και κακοποιητή γυναικών, τον άφησαν ελεύθερο για να μην μας κάνει ντα, ο κατσαπλιάς Έντι Ράμα. Ο πιο βρόμικος, ύπουλος και ανώμαλος λαός στον πλανήτη, είναι οι κατσαπλιάδες Αλβανοί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This