Παραδόθηκε στην Βουλή η δικογραφία κατά πολιτικών προσώπων για τα Τέμπη

Mια ημέρα προτού σταματήσουν οι εργασίες στο Σώμα για τις Ευρωεκλογές

Must Read

Έπειτα από μεγάλη καθυστέρηση, έφτασε στην Βουλή η δικογραφία για το ομαδικό έγκλημα στα Τέμπη. Μετά την σχετική μήνυση των συγγενών των θυμάτων κατά πολιτικών προσώπων, ο Άρειος Πάγος επέδωσε την μήνυση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην συνέχεια παραδόθηκε στο Κοινοβούλιο.

Η μήνυση αφορά στους τέως υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη, τέως υφυπουργό Μεταφορών, Μιχαλη Παπαδόπουλο, τέως υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη, και τέως υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης και μια ημέρα προτού σταματήσουν οι εργασίες στην Βουλή για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This