Επιστολή-«καταπέλτης» της Καρυστιανού σε Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου

Σε παραίτηση καλεί τον πρωθυπουργό η μητέρα-σύμβολο των Τεμπών αν δεν απαντήσει στα ερωτήματα-«φωτιά» - «Βολές» για την στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας

Must Read

Με επιστολή-«κόλαφο» η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα-σύμβολο των Τεμπών θέτει αμείλικτα ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα οποία κοινοποιεί και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επιμένει να διατηρεί «γραμμή Μαξίμου» σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις για το έγκλημα με 57 νεκρούς.

Στην επιστολή της η Μαρία Καρυστιανού καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας ποιοι είναι οι λόγοι της «παρέμβασης» του «στο έργο της Δικαιοσύνης πριν καν ξεκινήσει η διερεύνηση του τραγικού αυτού δυστυχήματος από τις αρμόδιες Αρχές» αλλά και «ποιων ακριβώς εγκληματικών πράξεων» επιχείρησε «την συγκάλυψη με την παραπάνω συντονισμένη επιχείρηση καθολικής αλλοίωσης των στοιχείων στο πεδίο».

Μάλιστα, καλεί τον πρωθυπουργό αν δεν απαντήσει να παραιτηθεί και να θέσει τον εαυτό του στη Δικαιοσύνη: «Εάν δεν απαντήσετε,  οφείλετε να υποβάλετε την παραίτηση σας και να θέσετε τον εαυτό σας ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού  καλεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, «να τιμήσει τον θεσμικό της ρόλο και να λάβει ουσιαστική θέση επί της υπόθεσης των Τεμπών. Διότι μέχρι στιγμής, η παρέμβασή της περιορίζεται και εξαντλείται σε τηλεοπτικές δηλώσεις».

Ολόκληρη η επιστολή της Μαρίας Καρυστιανού στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως την δημοσιεύει το documentonews.gr:

«Της Μαρίας Καρυστιανού του Παναγιώτη, μητέρας της 19χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, θύματος του δυστυχήματος Τεμπών.
Κοινοποίηση:

Προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Αθήνα, 23.5.2024
κ. Μητσοτάκη,

Σε όλο και περισσότερους πολίτες γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι, από τη στιγμή που συγκρούστηκαν η εμπορική και η επιβατική αμαξοστοιχία την 28.02.2023 στα Τέμπη, υπήρχαν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια επόμενη αναπότρεπτη σύγκρουση. Και η πρώτη ήταν αναπότρεπτη λόγω των εν γνώσει υπαιτίων και με πλήρη ανάληψη όλων των ενδεχόμενων τεράστιων κινδύνων βλάβης των ύψιστων αγαθών της ζωής και της υγείας πράξεων και παραλείψεων των υπευθύνων, κυβερνητικών και μη.

Επειδή λοιπόν μόνο ο δημόσιος λόγος εισφέρει ουσιαστικά στην αποκάλυψη της αλήθειας, σας καλώ να απαντήσετε σε δύο ερωτήματα, που στην πραγματικότητα απασχολούν αν όχι την ολότητα, την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για το Κράτος, στο οποίο έχουν εμπιστευτεί τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Σας τα θέτω λοιπόν εγώ, διότι αυτό υπαγορεύει η συνείδηση μου, αλλά και η μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού μου.

1ον) Ποιοι οι λόγοι της παρέμβασης σας στο έργο της Δικαιοσύνης πριν καν ξεκινήσει η διερεύνηση του τραγικού αυτού δυστυχήματος από τις αρμόδιες Αρχές, τη στιγμή που ο χώρος έπρεπε να παραμείνει αναλλοίωτος ως τόπος εγκλήματος;

Δια του Υφυπουργού σας κ. Τριαντόπουλου αλλοιώσατε πλήρως το πεδίο του εγκλήματος, επικαλούμενος το δήθεν δικαίωμα σας να το «αποκαταστήσετε», ενώ σε αυτό δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 57 άνθρωποι.

Ότι το πράξατε είναι ομολογημένο από την ίδια την κυβέρνηση σας. Ειδικότερα, ομολογείται τόσο σε δύο τουλάχιστον δελτία Τύπου της Κυβέρνησης που εκδόθηκαν αμέσως μετά το έγκλημα, όσο και σε αλλεπάλληλες δηλώσεις του κ. Τριαντόπουλου στον Τύπο (ΣΚΑΙ, TRT, ραδιοφωνικός σταθμός ΒΕΡΑ), καθώς ο ίδιος αναφέρθηκε τότε ρητά σε επιχείρηση «αποκατάστασης του πεδίου» που εσείς του αναθέσατε και παρέμεινε επί πενθήμερο «στο σημείο» προκειμένου να την εκτελέσει, μαζί με πλήθος άλλων στελεχών της Κυβέρνησης σας.

Με αυτήν την ενέργεια σας επιδιώξατε την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος και πετύχατε την απώλεια κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων. Ουσιαστικά, επεμβήκατε και επιχειρήσατε ΠΡΟΤΟΥ οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές απομονώσουν και διατηρήσουν τον τόπο αναλλοίωτο, ώστε να εξιχνιάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων υποβάλλω προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αίτημα την επίσπευση των απαραίτητων ενεργειών κατά καθήκον από την κ. Εισαγγελέα. Είναι ξεκάθαρο πλέον, επίσης, ότι αυτό που εσείς και οι λοιποί συνεργοί σας αναφέρουν ως δήθεν «αποκατάσταση του πεδίου», για κάθε νοήμονα πολίτη αποτελεί άνευ προηγουμένου κατάχρηση της εξουσίας που σας ανατέθηκε, κατάχρηση που βέβαια δεν είναι τυχαία, αλλά έχει κίνητρα και σκοπούς που πρέπει από μέρους σας να γνωστοποιηθούν και άμεσα να ερευνηθούν.

Με αυτήν την ενέργεια σας εν γνώσει σας επιδιώξατε και επιτύχατε την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος και την εξαφάνιση κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων. Ουσιαστικά, επεμβήκατε και επιχειρήσατε ΠΡΟΤΟΥ οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές επιληφθούν, απομονώσουν και διατηρήσουν τον τόπο αναλλοίωτο, ώστε να εξιχνιάσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος και να διαγνώσουν τα αίτια αυτού.

Η αυθαίρετη παρέμβαση στον τόπο πέριξ του δυστυχήματος, που αυτονόητα είναι και τόπος εγκλήματος, επιβεβαιώνεται και από την με αρ. 43/2024 Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, με την οποία κρίθηκε η Προσφυγή κατά της Διάταξης περί θέσης στο αρχείο της μήνυσης που στρεφόταν, μεταξύ άλλων, και σε βάρος του κ. Τριαντόπουλου.

Με την ως άνω με αρ. 43/2024 Διάταξη, η Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας ανέθεσε αυτοπροσώπως σε Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών να διευκρινιστεί εντός 20 ημερών ποια συγκεκριμένα πρόσωπα παρευρίσκονταν τις πρώτες ημέρες και μέχρι και την επίστρωση του χώρου με πίσσα και χαλίκια στο τόπο του δυστυχήματος, και ποιος ή ποια πρόσωπα έδωσαν εντολή απομάκρυνσης των χωμάτων και των λοιπών υλικών που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ιδιόκτητο οικόπεδο χωρίς να τεθεί το υλικό αυτό στη διάθεση των δικαστικών αρχών…».

Αυτή ακριβώς η εκπεφρασμένη πλέον θέση της Δικαιοσύνης, κ. Μητσοτάκη, που τίθεται διά της με αρ. 43/2024 Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, σε εσάς απευθύνεται, που είστε ο Αρχηγός της Κυβέρνησης και του Επιτελικού Κράτους και δώσατε απευθείας εντολή στον Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο.

Το πρώτο ερώτημα μου οδηγεί εύλογα και αναπόδραστα στο δεύτερο ερώτημα, που σας θέτω ευθύς αμέσως:

2ον) Ποιων ακριβώς εγκληματικών πράξεων επιχειρήσατε την συγκάλυψη με την παραπάνω συντονισμένη επιχείρηση καθολικής αλλοίωσης των στοιχείων στο πεδίο, με το πρόσχημα της δήθεν «αποκατάστασης» και ποιων υπαιτίων προσώπων τη διαφυγή από τη δικαστική έρευνα υποθάλψατε, με τις εντολές που δώσατε στον Υφυπουργό σας και σε όσους άλλους εν γνώσει τους συμμετείχαν σε αυτήν την «οργάνωση», παρέβησαν τα καθήκοντα τους και υπέθαλψαν τους υπαιτίους;

Η απάντηση σας στο ερώτημα αυτό δεν υπαγορεύεται απλώς από την αυτονόητη ανάγκη μιας μητέρας να μάθει τί ακριβώς και γιατί έκαψε ζωντανό το παιδί της, όπως και ποιοι ευθύνονται για αυτό, αλλά αποτελεί πλέον απαίτηση όλων των Ελλήνων Πολιτών.

Το έχετε ομολογήσει πρόσφατα και εσείς ο ίδιος σε συνέντευξη σας «Κανείς δεν θα πιστέψει ή λίγοι θα πιστέψουν αυτό το οποίο θα πω εγώ. Θα πιστέψουν, όμως, τη Δικαιοσύνη…». Επειδή πράγματι τελικά όλοι θα θέλαμε να εμπιστευτούμε την Δικαιοσύνη, σας καλώ δημόσια να βοηθήσετε το έργο της, απαντώντας στα δύο παραπάνω ερωτήματα και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Εάν δεν το πράξετε, θα επιβεβαιώσετε για άλλη μία φορά πόσο υποτιμάτε τον ελληνικό λαό και μία μάνα, όπως πρόσφατα έπραξε και ο κ. Αγοραστός κάνοντας χρήση του δικαιώματος σιωπής ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής «Για την Διερεύνηση του Εγκλήματος των Τεμπών και όλων των Πτυχών του».

Και βέβαια, καθένας δικαιούται να μην αυτοενοχοποιείται δημόσια, δεν δικαιούται όμως να παραμένει Πρωθυπουργός, καταχρώμενος τελικά τη θέση εξουσίας του και μη ανταποκρινόμενος σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις που υπαγορεύει αυτή. Εάν δεν απαντήσετε, οφείλετε να υποβάλετε την παραίτηση σας και να θέσετε τον εαυτό σας ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Σας καλώ λοιπόν να ανταποκριθείτε άμεσα στα ανωτέρω αιτήματα μου και να πράξετε έστω και τελευταία στιγμή όπως υπαγορεύουν οι αρχές του Κράτους Δικαίου, που έχουν ανεπανόρθωτα πληγεί στη χώρα μας, όπως και τα αρμόδια όργανα της Ευρώπης έχουν πολλάκις κρίνει.

Παρακαλείται τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου, να τιμήσει τον θεσμικό της ρόλο και να λάβει ουσιαστική θέση επί της υπόθεσης των Τεμπών. Διότι μέχρι στιγμής, η παρέμβασή της περιορίζεται και εξαντλείται σε τηλεοπτικές δηλώσεις, όπως «από την ημέρα εκείνη, όταν βλέπω γραμμές ή τρένο, πέρα από τον πόνο και την οργή, νιώθω και ντροπή ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το χρέος της».

Η Δικαιοσύνη πράγματι οφείλει να κάνει το χρέος της και κάθε υπαίτιος να τεθεί στην κρίση της. Ακόμη και όσοι προστατεύονται από υπουργική και βουλευτική ασυλία. Πέραν δε της για πολλούς λόγους επιβεβλημένης άρσης αυτής της ασυλίας τους, οι ίδιοι πρέπει να την απεκδυθούν αυτοβούλως.

Αν ψάξουν μέσα τους, πέρα από μια μάνα και τους Έλληνες πολίτες που είναι μαζί μας με πάνω από 1.500.000 υπογραφές, τους το ζητάει και η ίδια η ψυχή τους.

Μαρία Καρυστιανού»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

 1. Η Καρυστινού είναι σε γραμμή ΣΎΡΙΖΑ, δασκαλεμένη από Κασελάκη, Αρβανίτη και Κουντουρά, ειδικά οι δύο τελευταίοι, που τρέμουν να μην χάσουν τα χιλιάδες Ευρώ στην Ευρωβουλή, αν δεν εκλεγούν. Αυτά τα χιλιάδες Ευρώ έχει βάλει στο Μάτι και η Μαρία Καρυστιανού. Το ότι αυτή την δεδομένη στιγμή δουλεύει για τον ΣΎΡΙΖΑ και όχι για την μνήμη του παιδιού της, φαίνεται με γυμνό μάτι.

 2. Η Καρυστιανού είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο χρόνος θα δείξει ποια ανταλλάγματα θα λάβει. Να ανταλλάξω την ψυχή του παιδιού μου με μια θέση βουλευτή της αριστεράς, είναι ποταπό και γελοίο. Είναι τελικά πολλά τα λεφτά Άρη Σπηλιωτόπουλε.

 3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ Η ΨΕΥΤΟΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΑΠΌ ΛΌΓΙΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟ 22% ΚΑΙ ΤΟ ΒΆΦΤΙΣΑΝ 41% ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΎΠΟΥ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ. ΚΡΊΜΑ ΜΕΡΊΔΑ ΛΑΪΚΉ ΝΑ ΤΑΥΤΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ. ΡΊΞΤΕ ΜΑΎΡΟ ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ

 4. Φουφουτε τράβα μέχρι την γωνία να δεις αν έρχομαι, κλακαδόρε και ρουφιάνε του ΣΥΡΙΖΑ. Για το Μάτι δήθεν ανθρωπιστή, ούτε κουβέντα. Να μην σου πω τι σε έχω και εσένα και την Καρυστιανού. Δεν κάνει.

 5. η μεγαλυτερη ντροπη, ειναι κατι νουμερα που υπερασπιζονται την σαπιλα, για να μην θιχτει η κομματικη τους ταυτοτητα. Εισαι ΕΜΕΤΟΣ κυρά μου, το καταλαβαινεις? Τι να καταλαβεις, πηγαινε να φιλησεις καμια κατουρημενη ποδιτσα να σου κανουν κανα ρουσφετι…

  • Αυτή η υπόθεση είναι απλή εύκολη και “δεμένη” από την πρώτη μέρα..ή μάλλον θα ήταν αν ζούσαμε σε μια κανονική χώρα με κράτος δικαίου και ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
   Δύο στοιχεία θα εξέταζε μόνο το δικαστήριο, την ανακοίνωση των συνδικαλιστων 26 μέρες πριν το δυστύχημα/έγκλημα για το δυστύχημα που έρχεται και τα κροκοδειλια δάκρυα που θα χυνουν μετά οι υπεύθυνοι και το “είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέμα ασφάλειας των τρένων” κουνώντας το δάχτυλο αυτού του άθλιου παράσιτου καραμανλη, δύο βδομάδες πριν το δυστύχημα.
   Αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να στείλουν Αυτά τα αισχρά υποκείμενα είκοσι χρόνια φυλακή.

  • Πήγαινε εσύ να φιλήσεις καμιά κατουρημένη ποδιά του ΣΎΡΙΖΑ. Αν ήταν άντρες θα μπορούσες να φιλήσεις και τίποτα άλλο. αλλά δυστυχώς πέσαμε σε πούστηδες. Σύρε από εδώ ρε ρετάλι του ΣΎΡΙΖΑ. Κλακαδόρε του Τσίπρα.

 6. Η Καρυστιανού παίζει πολιτικά παιχνίδια. Μαζί με τον λακέ Αρβανίτη και την πάπια Κουντουρά πορεύεται. Άντε και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες Εθνικές εκλογές. Στα αλήθεια έτσι εξαργυρώνουν κάποιοι ένα τόσο τραγικό γεγονός;

  • πολυ θα ηθελες να ειναι ετσι, αλλα προφανως δεν εισαι γονιος. Η αν εισαι, μαλλον ετσι θα το χειριζοσουν εσυ. μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια κλακαδορε του των φονιαδων/γκανγκστερ

 7. Μπράβο στην Μάνα!! Αλλά δυστυχώς ζούμε σε μια Χώρα που η δικαιοσύνη κατευθύνεται από την εξουσία και το σύστημα που κυβερνά την χώρα!!!
  Δεν περιμένουμε να παραιτηθούν οι ένοχοι διότι έχουν το 41 %που τους αθωώνει!!!? Επίσης υπάρχουν ακόμη πολλοί ανεγκέφαλοι που τους ψηφίζουν και δίνουν συγχωροχαρτι στα εγκλήματα του. Όλοι αυτοί συνένοχοι δεν μετά οιωνούς.

  • Ποια μάνα ρε. Η γυναίκα κεφαλαιοποιεί τον θάνατο του παιδιού της και ετοιμάζεται να γίνει βουλευτής με τον ΣΎΡΙΖΑ. Οι φιλοδοξίες της, είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα.

 8. Συγκλονιστική μορφή αυτή η Μάνα. Τους έχει στριμώξει και γελοιοποιήσει όλους, μαζί με το βαθύ τους ψευδοκράτος.

  • Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΤΗ ΝΔ ΨΕΥΤΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣ ΠΡΑΤΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΝΌΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΠΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΓΙΑ ΕΞΌΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

 9. Η κυρία έχει γραμμή από την ΣΥΡΙΖΑ εναντιον του Πρωθυπουργού είναι ολοφάνερο,της αρέσει και η δημοσιότητα ………. ντροπή σου κυρία μου με αυτά που γράφεις πόσα χηφαλακια θα δώσεις στον Κασελακη; εεέεεεεε;

  • TO EINAI AYTA ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑ… ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΟ? ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!! ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ? ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΑΣΜΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ. ΔΡΟΜΟ ΕΧΘΕΣ

  • η μεγαλυτερη ντροπη, ειναι κατι νουμερα που υπερασπιζονται την σαπιλα, για να μην θιχτει η κομματικη τους ταυτοτητα. Εισαι ΕΜΕΤΟΣ κυρά μου, το καταλαβαινεις? Τι να καταλαβεις, πηγαινε να φιλησεις καμια κατουρημενη ποδιτσα να σου κανουν κανα ρουσφετι…

  • Έχει ρίξει τόσο κλάμα αυτή η μάνα πού είναι ντροπή σέ κάποιους να την κατηγορούν. Μάνα είναι μόνο μία . Μπορεί κάποιοι να μην έχει παιδιά αλλά μάνα έχουν όλοι!

 10. Βέβαια αὐτό , ἰδίως ἡ κατακλείδα, προϋποθέτει ὅτι ὁ Πρωθυπουργὸς καὶ οἱ λοιποί, ἀνευθυνοϋπεύθυνοι, διαθέτουν ψυχή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This