«Ταρακουνήθηκαν» τα νησιά – Σεισμοί σε Κέρκυρα, Κάσο και Κρήτη

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές

Must Read

Μπαράζ σεισμών σημειώθηκε από χθες το βράδυ σε τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας προκαλώντας μια αναστάτωση στους κατοίκους.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 6.30 το πρωί, 3.9 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» τα δυτικά της Κέρκυρας. Η δόνηση έγινε στην θαλάσσια περιοχή και εντοπίστηκε στα 34χλμ. νοτιοδυτικά των Οθωνών ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 6,8 χλμ.

Νωρίτερα, στη 1.39 το πρωί 4 Ρίχτερ «χτύπησαν» τον θαλάσσιο χώρο 33 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κάσου, σύμφωνα με δεδομένα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας.

Τέλος, στις 00.26 τα ξημερώματα ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), σημειώθηκε στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος. Το επίκεντρο ήταν στα 62 χλμ. βορειοανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης σύμφωνα με το EMSC, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 16 χλμ.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This