Κρήτη: «Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε» λέει η αδερφή της 17χρονης που σκοτώθηκε όταν έπεσε από γέφυρα

«Αγχωνόταν για τις εξετάσεις αλλά ήξερε ότι θα σπουδάσει στο εξωτερικό», ανέφερε

Must Read

Την στιγμή που το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί από τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη η οποία έπεσε στο κενό από γέφυρα και εξετάζονται δύο σενάρια, αυτό του ατυχήματος και της αυτοκτονίας, η μεγαλύτερη αδερφή της αδικοχαμένης κοπέλας αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της.




«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» πρόσθεσε.

«Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω», συνέχισε με τρεμάμενη φωνή.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες η αστυνομία. Για κατάθεση έχουν κληθεί εκπαιδευτικοί καθώς και συμμαθητές της 17χρονης σε μια προσπάθεια να μάθουν αν συνέβη κάτι στο σχολείο χθες που θα επηρέαζε αρνητικά το κορίτσι. Παράλληλα, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο την ώρα του  περιστατικού.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This