Σοκ στα Γιάννενα: Ενήλικες και ανήλικοι διακινούσαν ερωτικά βίντεο με 15χρονες!

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι γονείς των ανήλικων - «Μουδιασμένη» η τοπική κοινωνία

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι εννέα νεαροί Έλληνες άνδρες στα Ιωάννινα, από 15 έως 24 ετών, διακινούσαν από κινητό σε κινητό εδώ και έξι μήνες, από τον Ιανουάριο, βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές με ανήλικες. Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι ανήλικοι και τρεις ενήλικες! Στις ερωτικές συνευρέσεις προχώρησαν ο ένας ανήλικος και ο ένας ενήλικος!

Δείτε βίντεο:

Μόλις έφτασαν οι πληροφορίες στην Αστυνομία ξεκίνησε η έρευνα με απόλυτη μυστικότητα με κύριο στόχο την προστασία των κοριτσιών, η μία από τις οποίες ήταν 15 ετών και η άλλη μικρότερη.

Άμεσα έγινε χρήση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως προέκυψε, οι ανήλικοι είχαν καταγράψει τις γενετήσιες πράξεις τους και τις είχαν αποθηκεύσει στο κινητό και έστελναν σε άλλα άτομα τα σχετικά βίντεο εδώ και έξι μήνες, από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Μάϊου.

Σε βάρος των  εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και πορνογραφία ανηλίκων, κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς των έξι ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This