Λαμία: 20χρονος έπαθε τροφική δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση γεύματος στην λέσχη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του - Ανησυχία με το νέο περιστατικό

Must Read

Αναταραχή επικρατεί στην Λαμία καθώς σημειώθηκε νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης, λίγο καιρό μετά την υπόθεση με τις δεκάδες δηλητηριάσεις που είχαν υποστεί μαθητές δημοτικού όταν κατανάλωσαν γεύμα από συγκεκριμένη εταιρεία.

Το νέο συμβάν αφορά έναν φοιτητή αυτή τη φορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 20χρονος άρχισε να έχει τις πρώτες ενοχλήσεις. Ωστόσο, δεν έδωσε πολύ σημασία ώσπου έφτασε η Κυριακή. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και τότε πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να αναζητήσει βοήθεια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο νοσηλευτικό ίδρυμα έφτασε σε άσχημη κατάσταση, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε.

Όπως ανέφερε είχε καταναλώσει ένα γεύμα ρύζι με μπιφτέκι στην λέσχη του ιδρύματος το Σάββατο. Κάποια στιγμή χθες ο νεαρός ανέβασε πυρετό και εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου. Ήδη νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση και ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στην αγωγή.

Μιλώντας σε τοπικό μέσο ο 20χρονος ανέφερε πως το Σάββατο είχε καταναλώσει μόνο το γεύμα στη Λέσχη. Ο ίδιος δεν είπε πως έφταιγε το συγκεκριμένο φαγητό και απέδωσε την δηλητηρίαση σε τυχαίο γεγονός τονίζοντας πως  στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λαμία, τρώει τακτικά εκεί και ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα.

Έχει ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, καθηγητές επισκέφτηκαν χθες τον φοιτητή για να διαπιστώσουν την κατάστασή του και να ενημερωθούν για τα ευρήματα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This