Συναγερμός στην Κυψέλη: Εξαφάνιση 4χρονης μαζί με την 76χρονη προγιαγιά της

Τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν το πρωί της Τετάρτης

Must Read

Το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωσή του αναφέρει την εξαφάνιση μίας 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς της στην περιοχή της Κυψέλης. Τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν το πρωί της Τετάρτης (29/05).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους σήμερα, 29.05.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη κ. Μεϊντάνι Έσμα, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Να σημειωθεί ότι η κυρία Μεϊντάνι Έσμα αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου. Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων μας κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους.

Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου μας, «Θανάσης Μακρής», βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε ακόμα: Δικηγόρος μητέρας Κυριακής Γρίβα: «Πλανώνται αν νομίζουν πως η έρευνα θα σταματήσει στους αστυνομικούς»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This