ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το μεσημέρι - «Θα κινηθούμε έως πορτοκαλί επίπεδο», τονίζει ο Κολυδάς

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το μεσημέρι – «Θα κινηθούμε έως πορτοκαλί επίπεδο», τονίζει ο Κολυδάς

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προανήγγειλε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θεόδωρος Κολυδάς, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

Όπως επεσήμανε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το δελτίο θα εκδοθεί το μεσημέρι, «καθώς θα κινηθούμε έως πορτοκαλί επίπεδο προειδοποίησης, λόγω των θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, με βάση τον χρωματικό κώδικα».

Ο διευθυντής της ΕΜΥ έκανε γνωστό πως θα ισχύσει από αύριο, αλλά μόνο την Τετάρτη και την Πέμπτη οι θερμοκρασίες θα κορυφωθούν ως προς τις μέγιστες και ελάχιστες τιμές τους. «Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει πτώση της θερμοκρασίας που θα είναι ιδιαίτερα αισθητή το Σαββατοκύριακο, με ενισχυμένους βορείους ανέμους και πιθανόν από φαινόμενα. Στο μετεώγραμμα της Αθήνας παρατηρούμε την βραχεία διατήρηση της ζέστης την Τετάρτη και Πέμπτη και την σημαντική πτώση του υδραργύρου το Σαββατοκύριακο. Αργότερα -πλέον ως τάση- υπάρχει μικρή και ομαλή άνοδος της θερμοκρασίας η οποία δεν αξιολογείται ως σημαντική», κατέληξε ο κ. Κολυδάς.

Δείτε την ανάρτησή του στο Χ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Δείτε επίσης: Π. Γιαννόπουλος: «Πρώτη φορά έχουμε τόσο νωρίς καύσωνα» – Έρχονται 43άρια και αφρικανική σκόνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης