Δολοφονία Κωστή Πολύζου: Αθώοι δηλώνουν μητέρα και πατριός του άτυχου φοιτητή (video)

Must Read

Την αθωότητα τους δηλώνουν η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου φοιτητή Κωστή Πολύζου, ο οποίος 8 μήνες μετά την εξαφάνισή του, βρέθηκε νεκρός 26 Σεπτεμβρίου 2011 στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις στη δίκη της σκοτεινής δολοφονίας του Κωστή Πολύζου – Τι κατέθεσε η Νικολούλη

Το ζευγάρι, τον Νοέμβριο του 2016 είχε ένοχο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς για την δολοφονία του άτυχου νεαρού και του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Συγκεκριμένα, η μητέρα του Κωστή Πολύζου, μιλώντας στον ANT1 δηλώνει: «Είμαι αθώα. Δεν θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Τον Κωστή τον υπεραγαπούσα και είχαμε άριστες σχέσεις», συνεχίζοντας: «Δεν ξέρουμε ακόμα πως έφυγε. Πάντα θα ψάχνουμε την αλήθεια».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του πατριού του: «Την ημέρα του εγκλήματος εγώ δεν ήμουν στα Σιάτιστα αλλά στο σπίτι μου, στη Μαγούλα Αττικής. Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατον την ημέρα που έγινε το έγκλημα στη Σιάτιστα, εγώ να έχω διανύσει τόσα χιλιόμετρα υπό καταρρακτώδη βροχή, να έχω βρεθεί στο χωράφι που βρέθηκε ο Κωστής θαμμένος και να έχω επιστρέψει στη Μαγούλα».

Κωστής Πολύζος from newsbreak.gr on Vimeo.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This