Φυλάξτε τα σύνορά μας για να σταματήσει αυτό το μπάχαλο με το μεταναστευτικό

Must Read

Mπάχαλο τα έχει κάνει η κυβέρνηση με το μεταναστευτικό. Φυσικά μπορεί πάντα να επικαλεστεί την συγκυρία, τις γιορτές, την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, το Τουρκολιβυκό σύμφωνο και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί αλλά η ουσία παραμένει ότι τα νησιά υποφέρουν, η ενδοχώρα αντιδρά, οι μετακινήσεις δεν προχωράνε, οι αφίξεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και κάποια στιγμή θα σκάσει όλο αυτό καθώς ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ΔΕΝ δουλεύει.

Χθες ανακάλυψαν επιπλέον 7.000 άτομα στην Μόρια. Πόθεν προέκυψαν αυτοί, ένας θεός ξέρει. Από κει λοιπόν που γνωρίζαμε πως η Μόρια φιλοξενεί 19.000 τώρα μαθαίνουμε πως τελικά ο καταυλισμός αριθμεί 26.000. Ο αριθμός αυτός προέκυψε ύστερα από ενημέρωση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου από την Αθήνα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μια σύσκεψη μεταξύ δημάρχων, βουλευτών και αρμόδιων υπουργών μετακινείται συνεχώς ενώ δεν καλείται σε αυτή ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου. Επιπλέον εδώ και 4 ημέρες βρίσκεται αραγμένο το αρματαγωγό Ικαρία έτοιμο να φιλοξενήσει 400 «πρόσφυγες» κυρίως οικογένειες αλλά μέχρι στιγμής καμιά οικογένεια δεν έχει φιλοξενηθεί.

Δείτε επίσης: Δημογραφικό: Αντικατάσταση πληθυσμού συνειδητή επιλογή του πολιτικού μας συστήματος!

Εμείς το έχουμε ξαναπεί. Η κυβέρνηση δεν τα πάει καθόλου καλά στο μεταναστευτικό το οποίο προβλέπουμε πως θα εξελιχθεί όπως και το Σκοπιανό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλος ο σχεδιασμός είναι πρόχειρος και οι εμπνεύσεις να χρησιμοποιηθούν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού ως Hot Spot, τελείως αψυχολόγητες ειδικά τώρα όπως είναι τα ελληνοτουρκικά.

Η λύση είναι μια και είναι μονόδρομος. Η κυβέρνηση να φυλάξει τα σύνορα μας. Τόσο τα θαλάσσια όσο και τα χερσαία. Μόνο αν ελαχιστοποιηθούν οι αφίξεις θα μπορέσει η κυβέρνηση να διαχειριστεί όσους ήδη υπάρχουν εδώ. Αλλιώς θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

Και ασφαλώς στην διαχείριση του μεταναστευτικού καθόλου δεν βοηθάνε ΦΕΚ όπως αυτό που πρόσφατα δημοσιεύσαμε και το οποίο χαρακτηρίζει ασφαλείς χώρες την Ινδία, την Αλβανία, την Γκάνα και την Ουκρανία χώρες δηλαδή που δεν μας στέλνουν πρόσφυγες, ενώ την ίδια στιγμή το Πακιστάν και το Αφγανιστάν συγκαταλέγονται στις μη ασφαλείς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This