ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΛαμία: Οργή για τους δράστες που μπούκαραν στο σπίτι του γιατρού Γιώργου Νερολή λίγες ώρες μετά την κηδεία του!

Λαμία: Οργή για τους δράστες που μπούκαραν στο σπίτι του γιατρού Γιώργου Νερολή λίγες ώρες μετά την κηδεία του!

Δεν έγινε γνωστό αν οι δράστες άρπαξαν χρήματα ή τιμαλφή - Γείτονας είδε τρία ύποπτα άτομα

Τεράστια είναι η οργή στην κοινωνία της Λαμίας καθώς άγνωστοι δράστες θέλησαν να σπιλώσουν την μνήμη του γιατρού Γιώργου Νερολή και μπούκαραν στο σπίτι του μόλις λίγες ώρες μετά την κηδεία του!

Ο γιατρός που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους συνδημότες του έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών.  Το σπίτι στο οποίο διέμενε για πολλά χρόνια ήταν στην οδό Εκκλησίων.

Οι δράστες δεν θέλησαν να περιμένουν καν να νυχτώσει και έσπασαν την πόρτα της οικίας γνωρίζοντας προφανώς πως κανείς δεν θα ήταν μέσα.

Στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω κάτω αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν, χωρίς να γίνει γνωστό τελικά αν άρπαξαν τίποτα. Μάλιστα γείτονας φέρεται να είδε τρία άτομα να κινούνται στην περιοχή πιθανότατα μετά τη διάρρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό και λαμβάνει καταθέσεις από περιοίκους ενώ ψάχνει και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Όπως είναι φυσικό η οικογένεια του αείμνηστου γιατρού δεν μπορεί να συγκρατήσει την αγανάκτησή της για όσα συνέβησαν.

(φωτογραφίες: tvstar.gr, lamiareport.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης