ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΜατίνα Παγώνη για Μίμη Δομάζο: «Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο»

Ματίνα Παγώνη για Μίμη Δομάζο: «Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο»

Ο «Στρατηγός» νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

Έναν διαφορετικό αγώνα δίνει από χθες το πρωί ο Μίμης Δομάζος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή χθες το πρωί σε διαγνωστικό κέντρο που είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

https://exchange.glomex.com/video/v-d798mys9lu9l?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Για την κατάσταση της υγείας του «Στρατηγού» των ελληνικών γηπέδων μίλησε σήμερα το πρωί η Ματίνα Παγώνη τονίζοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμα και πρέπει να περάσει το πρώτο 24ωρο.

«Να ευχηθούμε περαστικά σε όλους τους ασθενείς. Η άριστη ομάδα των ιατρών που τον παρακολουθεί, στον Ερυθρό Σταυρό κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Πρέπει να περάσει το πρώτο –πολύ κρίσιμο– εικοσιτετράωρο για να δούμε την εξέλιξη της κλινικής του κατάστασης, είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Τα δευτερόλεπτα μετρούν. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, όπως για όλους τους ασθενείς, σε αυτές τις καταστάσεις», ανέφερε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://exchange.glomex.com/video/v-d79asmo6nr0h?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Αγωνία για τους «Διόσκουρους»: Μετά τον Δομάζο, στο νοσοκομείο κι ο Αντώνης Αντωνιάδης με συμπτώματα πνευμονίας

Μίμης Δομάζος: Τι λέει ο γιατρός που τον εξέτασε πριν την ανακοπή

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Μίμης Δομάζος – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης