Θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύτρια του νοσοκομείου του Ρίου

Must Read

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε νοσηλεύτρια, που εργάζεται στο νοσοκομείο του Ρίου και είχε έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο, ο οποίος έφερε το πρώτο κρούσμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 66χρονος άνδρας από την Αμαλιάδα, που είναι ακόμα διασωληνωμένος.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τον 66χρονο έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr. Πρόκειται για 15 άτομα: ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τραυματιοφορείς, καθαρίστριες και άλλους, που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή.

Όπως αναφέρουν άλλες πηγές, δύο ακόμα άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε επίσης: Ανταρσία σε τέσσερις ιταλικές φυλακές μετά την απαγόρευση επισκέψεων λόγω κορωνοϊού – Ένας κρατούμενος νεκρός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This