ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕξιχνιάστηκε ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός

Αναζητείται ο 26χρονος συνεργός του

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά σε 31χρονο που κατηγορείται για ληστεία που έγινε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, χθες τα ξημερώματα.

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν από τους δύο δράστες, έναν 31χρονο αλλοδαπό, ενώ αναζητείται ο 26χρονος ομοεθνής συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Όλα συνέβησαν όταν οι δύο δράστες, κινούμενοι με επιβατικό αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού ανεφοδίασαν με καύσιμα το όχημα, χωρίς να πληρώσουν, άσκησαν σωματική βία στον υπάλληλο της επιχείρησης και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Αμέσως μετά οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης