Σάββατο 12/6/2021

Βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού στο Golden Hall! Εκκενώθηκε και κλείνει προληπτικά

Την απόφαση να κλείσει το Golden Hall πήρε η εταιρεία που το διαχειρίζεται, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού!

Το δημοφιλές εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων θα κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.

Η ανακοίνωση περί κλεισίματός του, μάλιστα, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής κι ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στο χώρο του εμπορικού κέντρου!  

Διαβάστε επίσης: Έριξε «βόμβα» ο ΕΦΕΤ: Μπορεί να μεταδοθεί από μολυσμένο άτομο και στα τρόφιμα ο κορωνοϊός

Σε ανακοίνωση που ανέβηκε στη σελίδα του Golden Hall στο Facebook αναφέρεται ότι το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε, καθώς το είχε επισκεφτεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Προκειμένου να προφυλαχθούν εργαζόμενοι και επισκέπτες, δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το εμπορικό και να κλείσει.

Η ανακοίνωση του Golden Hall:
«Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID-19 φέρεται να έχει επισκεφτεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο “Golden Hall”. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου Golden Hall. Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ