Με αφορμή τα όσα άσχημα έγιναν από μια πολύ μικρή μερίδα παρακρατικών κουκουλοφόρων στις μεγάλες συγκεντρώσεις για τα Τέμπη και την τουλάχιστον περίεργη στάση της αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ), Δημοσθένης Πάκος έκανε κάποιες δηλώσεις που ήδη έχουν προκαλέσει σάλο.
Για την χρήση δακρυγόνων ακόμα και μέσα στο πλήθος ηλικιωμένων, παιδιών και οικογενειών που διαδήλωναν ειρηνικά, ο κ. Πάκος έκανε αυτή την επίμαχη δήλωση στο Action24:
«Δακρυγόνα θα φάνε όλοι. Δακρυγόνα φάγανε, δεν φάγανε σφαίρες. Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες του κόσμου με τα δακρυγόνα απωθείται το πλήθος. Στις μη δημοκρατικές, όπως τα καθεστώτα που υποστηρίζουν κάποιοι, ρίχνουν σφαίρες…»
Είναι ανόητοι;
Αλαζονικοί ;
Έχουν ξεφύγει;
Αυτές τις εντολές έχουν από την κυβέρνηση;
Σάλος με δήλωση του Προέδρου της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας Δημοσθένη Πάκου.
«Δακρυγόνα θα φάνε όλοι, δεν έφαγαν και σφαίρες»#τεμπη_εγκλημα #Δεν_Έχω_Οξυγόνο #Μητσοτακης_Τελος #Βουλη pic.twitter.com/EHzBgQvwqm— Marka2‼️ (@Marka2free) March 7, 2025
Το σύνθημα «δεν έχω οξυγόνο», είναι άκρως ταιριαστό και σε αυτή την περίπτωση…







