Στα 21 τα νέα κρούσματα και συνολικά 352! Σε υποχρεωτική καραντίνα όσοι έρχονται από το εξωτερικό

Must Read

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και ο κύριος Χαρδαλιάς ανακοίνωσαν την τρέχουσα κατάσταση

Σε 21 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σ. Τσιόδρας. Τα συνολικά κρούσματα στη χώρα μας είναι 352.

Εξ αυτών, τα 51 κρούσματα είναι «ορφανά», ενώ 65 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται διασωληνωμένα εννέα άτομα.

Ο κ. Τσιόδρας και ο κύριος Χαρδαλιάς τόνισαν ότι όσοι επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό να παραμείνουν σε καραντίνα για δεκατέσσερις ημέρες.

«Η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός λαμβάνουν όλα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού», είπε ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς και συνέχισε: «Από την Τετάρτη κλείνουν τα καταστήματα που έχουν συναλλαγές με το κοινό, ενώ εξαιρούνται σούπερ μάρκετ, ψιλικατζίδικα, καταστήματα με ντελίβερι».

Αναλυτικός κατάλογος, θα αναρτηθεί αύριο, διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς και έκανε εκτενή αναφορά στα μέτρα που ελήφθησαν στα σούπερ μάρκετ, όπως η διεύρυνση ωραρίου.

 

https://webtv.ert.gr/ert1-live/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This