Σάββατο 12/6/2021

Απολυμάνσεις σε υπουργεία και άλλα δημόσια κτίρια από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενη άμεσα στα αιτήματα υπουργείων και φορέων για τη συνδρομή στη διαδικασία απολυμάνσεων κτιρίων για την προστασία των εργαζομένων και πολιτών από τον κορωνοϊό, διέθεσε δικά της συνεργεία, με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα, από τον Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα, συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησαν απολυμάνσεις στα υπουργεία Εργασίας, Υγείας, στα Αστυνομικά Τμήματα Αλίμου και Μοσχάτου, στο Κολέγιο Αθηνών, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στο 1ο Κέντρο Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Δ’ Αθήνας), στη Διεύθυνση Μεταφορών Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας, στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ στο Γαλάτσι.

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε και σε όλο το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής. Επίσης, κατόπιν σχετικής μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής, μεικτά κλιμάκια, βάσει πιστοποιημένων διαδικασιών, προχώρησαν σε απολυμάνσεις στα κτίρια των Δικαστηρίων στην Ευελπίδων, στον Άρειο Πάγο, στις εγκαταστάσεις του Πρωτοδικείου. Σε εξέλιξη, εξάλλου, είναι η διαδικασία απολύμανσης στο Ειρηνοδικείο και στο Πταισματοδικείο.

Διαβάστε επίσης: Προσοχή! Επιτήδειοι ληστές εκμεταλλεύονται τον κορωνοϊό!

Σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τονίζει τα εξής: «Έχοντας ως προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία εργαζομένων και πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει με δικά της μέσα προς αυτή την κατεύθυνση, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα υπουργείων και δημόσιων φορέων. Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Περιφέρειας για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, που επιδεικνύουν όλο αυτό το διάστημα. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε βοήθεια, όπου απαιτείται. Για την αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης υγειονομικής κρίσης, απαιτείται η συστράτευση όλων μας γύρω από ένα κοινό σκοπό. Σε αυτή την εθνική μάχη η Περιφέρεια Αττικής θα είναι συνεχώς παρούσα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ