Αναστέλλεται για δυο εβδομάδες η ελεγχόμενη στάθμευση στις θέσεις επισκεπτών στον Δήμος Αθηναίων

Must Read

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι από σήμερα 18 Μαρτίου και για 14 μέρες αναστέλλεται η λειτουργία του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών (κάθετη σήμανση P-69) προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να αποφύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σταθμεύοντας χωρίς καταβολή τέλους.

Οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο, αλλά όχι ανίκητο εχθρό» – Δείτε ολόκληρο το διάγγελμα

Αυτονόητο είναι πως η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης όχι μόνο στις θέσεις μονίμων κατοίκων αλλά και σε οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, σημεία που παρακωλύεται η συγκοινωνία και γενικότερα στην κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση.

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This