Τετάρτη 16/6/2021

Η Aegean προχωράει σε δραστικό περιορισμό των πτήσεών της λόγω κορωνοϊού

Σε περιορισμό των δρομολογίων της προχωρά η Aegean λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των περιοριστικών οδηγιών που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες, και έως τα τέλη Απριλίου, το μεγαλύτερο μέρος των συχνοτήτων και πτήσεων εξωτερικού θα διακοπούν ενώ οι συχνότητές στο δίκτυο εσωτερικού θα περιοριστεί σημαντικά.

«Φυσικά η εταιρεία έχει σαν προτεραιότητα τη συμμετοχή της στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβατών και των εργαζομένων της και συνεχίζει να συνεργάζεται καθημερινά με τις αρχές στην κατεύθυνση αυτή. Επίσης, σε συνεργασία με τις ελληνική αρχές, έχει δηλώσει τη διάθεση, να εκτελέσει ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού των Ελλήνων πολιτών που τυχόν βρίσκονται σε χώρες που έχουν ήδη διακοπεί ή πρόκειται να διακοπούν πτήσεις», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Οι πολίτες της Κέας «βομβάρδισαν» με μηνύματα διαμαρτυρίας την κυβέρνηση για τους μετανάστες που αποβιβάστηκαν στο νησί

Η AEGEAN εφαρμόζει πολιτική αλλαγών χωρίς rebooking fees (τέλη επανέκδοσης) για αλλαγή εισιτήριων σε μεταγενέστερες ημερομηνίες ταξιδιού. Επιπλέον όσοι επιβάτες, των οποίων οι πτήσεις ακυρώνονται, δεν θέλουν να κάνουν άμεσα rebooking σε άλλη ημερομηνία παρέχεται η επιπλέον δυνατότητα να τους χορηγηθεί ένα «voucher» ίσης αξίας με το αρχικό κόστος του εισιτηρίου τους, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οπουδήποτε προορισμό του δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air (εσωτερικού ή εξωτερικού) για έως και ένα χρόνο από την έκδοση του.

«Οι επιβάτες καλούνται για όποιες πληροφορίες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aegeanair.com. Δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο. Η δυνατότητα rebooking είναι ήδη ενεργή από το web site ενώ η υπηρεσία εγγραφής για το credit voucher θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το web site το αργότερο έως την 19 Μαρτίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ