Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι Βολιώτες κάνουν… ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία

Must Read

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας πολεμώντας την εξάπλωση του κορωνοϊού, ασυνείδητοι Βολιώτες και Θεσσαλονικείς έκαναν στα μουλωχτά ταξιδάκι αναψυχής στην Τουρκία! Το γκρουπ των συνολικά 50 εκδρομέων αγνόησε τα μέτρα για απαγόρευση εκδρομών και μετακινήσεων στο εξωτερικό και την περασμένη Παρασκευή πήγε εκδρομή στη γειτονική χώρα για να κάνει… διαλογισμό, γεγονός που εξόργισε και αναστάτωσε πολίτες οι οποίοι ζητούν εισαγγελική παρέμβαση.

Το αδιανόητο ταξιδάκι αποκάλυψε χρήστης των social media με ανάρτησή της, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Την Παρασκευή έφυγε από Θεσσαλονίκη τουριστικό για Τουρκία. Επιστρέφουν την Τρίτη! Τι θα γίνει με αυτούς; Είκοσι άτομα από Βόλο και 30 από Θεσσαλονίκη» ανέφερε η ανάρτηση και ακολούθησε «θάλασσα» από σχόλια, μέσω των οποίων κάποιοι απαιτούσαν να ληφθούν αυστηρά μέτρα σε βάρος τους, αφού ο ιός έχει χτυπήσει και στην Τουρκία, ενώ άλλοι ζητούσαν να τεθούν σε καραντίνα αμέσως μόλις το τουριστικό λεωφορείο περάσει τα ελληνικά σύνορα.

Δείτε επίσης: Με κορωνοϊό 4 υπάλληλοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» – Έκκληση για μάσκες

Τελικά, οι Βολιώτες εκδρομείς που επέστρεψαν χθες από την Τουρκία τέθηκαν υποχρεωτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μάλιστα, για να ελεγχθεί αν θα τηρήσουν τις σχετικές οδηγίες, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε χθες στον «Ταχυδρόμο» ότι θα έστελνε η ίδια έγγραφο στο υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ, στην Εισαγγελία Βόλου και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με το οποίο θα ζητούσε να υπάρξει σχετική μέριμνα ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ταξιδιώτες θα τεθούν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 μέρες, όπως προβλέπουν οι σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων Αρχών.

Ως αργά το βράδυ της Δευτέρας ήταν σε εξέλιξη ένα απίστευτο «κρυφτό» μεταξύ τοπικών Αρχών και εκδρομέων, οι οποίοι αποφάσισαν να επισπεύσουν την επιστροφή τους στον Βόλο μετά τον χαμό που προκλήθηκε. Έτσι, έπειτα από έναν μαραθώνιο αναζητήσεων και αφού προηγουμένως βρέθηκε η λίστα με τους εκδρομείς, ενημερώθηκαν όλοι τηλεφωνικά για τον νόμο που ισχύει για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό και τους δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες, με βάση το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This