Κυριακή 13/6/2021

Εικόνες ντροπής με 50 υπάλληλους σε 40 τ.μ. για να πουλήσουν μάσκες και αντισηπτικά (video)

Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας με στοιβαγμένους υπάλληλους αποκαλύπτει βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το protothema.gr.

Εργαζόμενοι σε call centers που «πουλάνε σαν τρελά» μάσκες και αντισηπτικά πάνω στην επιδημιολογική κρίση που έχει πανικοβάλει ολόκληρη την Ευρώπη και μαζί τους Έλληνες πολίτες.

Όπως όλα δείχνουν, οι τραγικές ελλείψεις στα φαρμακεία με είδη προστασίας κατά του κορωνοϊού, είναι έναυσμα για πολλούς επιχειρηματίες που θέλουν να κερδοσκοπήσουν πάνω στον φόβο και την απόγνωση των Ελλήνων πολιτών και τα διαθέτουν στην αγορά μέσω telemarketing και τηλεφωνικών κέντρων.

Ακριβώς επειδή η ζήτηση αυξάνεται διαρκώς, οι δόλιοι επιχειρηματίες, επιμηκύνουν τα ωράρια εργασίας των υπαλλήλων τους, τους οποίους μάλιστα «στοιβάζουν» τον έναν δίπλα στον άλλον σε 40 τ.μ., εκθέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους και αναγκάζοντας τους να εργάζονται δωδεκάωρα!

Επιπλέον, το protothema.gr, δημοσιοποίησε επιστολή μητέρας εργαζόμενου που εστάλη στο στο υπουργείο Ανάπτυξης και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην οποία καταγγέλλει τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στα τηλεφωνικά κέντρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ