ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠεριοριστικοί όροι σε στέλεχος του υπουργείου Μεταφορών για τα Τέμπη - Παραμένει... στη θέση της

Περιοριστικοί όροι σε στέλεχος του υπουργείου Μεταφορών για τα Τέμπη – Παραμένει… στη θέση της

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η διευθύντρια της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του υπουργείου Μεταφορών που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για το έγκλημα στα Τέμπη, απολογήθηκε την Τετάρτη και της επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η διευθύντρια της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών παραμένει κανονικά στη θέση της.

Όπως αναφέρει το Larissanet, η απολογία της διήρκεσε οχτώ ώρες και η κατηγορούμενη που απολογήθηκε με υπόμνημα αρνήθηκε τις κατηγορίες και «έριξε» ευθύνες στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή θα απολογηθεί ο τότε προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για μια σειρά άλλων πλημμελημάτων με σημαντικότερο αυτό της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Δείτε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης