Η Δήμητρα Βουλγαρίδη που εντοπίστηκε πρώτη με κορωνοϊό περιγράφει: «Ξεσπούσα σε λυγμούς από την αγωνία μου» (video)

Must Read

H ασθενής «0», Δήμητρα Βουλγαρίδη, μίλησε για το πώς αντιλήφθηκε ότι νοσεί, το διάστημα που παρέμεινε στο νοσοκομείο και την αγωνία για το παιδί της, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου».

Η Δήμητρα Βουλγαρίδη, επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο, όπου παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας μαζί με τον φίλο της, τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο. Οι δυο τους ταξίδεψαν για την επιστροφή στην Ελλάδα, λίγο πριν ανακηρυχθεί στην χώρα συναγερμός,  από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο όπου και όπως αναφέρει δεν υπήρξε κανένας έλεγχος. Πίσω στην Ελλάδα η ίδια αισθάνθηκε δυσφορία και ανέβασε πυρετό, και διαγνώστηκε θετική, στον κορωνοϊό, ως πρώτο κρούσμα στην χώρα μας: «Το πρώτο συναίσθημα που με κυρίευσε ήταν ο φόβος. Σκεφτόμουν την υγεία μου, τις συνέπειες προς τον γιο μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους αλλά και όσους ήρθα σε επαφή. Αυτές οι σκέψεις με γονάτισαν, μου δημιούργησαν άγχος, ενοχές και ευθύνη. Ξεσπούσα σε λυγμούς από την αγωνία μου», αναφέρει η Βουλγαρίδη.

Ο φόβος, η αγωνία και η απόγνωση εντάθηκαν, όταν έμαθε ότι ο 9χρονος γιος της είναι και αυτός θετικός και έπρεπε να νοσηλευτεί στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μαζί του: «Ήμασταν μαζί με το γιο μου στον ίδιο θάλαμο όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός μου. Μούδιασα, σκέφτηκα πώς ένα παιδί εννιά χρονών θα αντέξει μέσα σε έναν θάλαμο για τόσες ημέρες. Το παιδί έπρεπε να μην καταλάβει τίποτα για το τι συμβαίνει και παράλληλα σκεφτόμουν τι θα ακολουθήσει μετά».

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος που μπήκε αμέσως σε απομόνωση μόλις έμαθε για την φίλη του καταγγέλλει τον κοινωνικό ρατσισμό που δέχτηκε: «Όταν επέστρεψα από την Ιταλία αντιμετώπισα έναν έντονο κοινωνικό ρατσισμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This