Κυριακή 13/6/2021

Δωρεάν διάθεση καταλυμάτων για τις στεγαστικές ανάγκες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού από τον ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.

Αποφασισμένος να συνεισφέρει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για τον περιορισμό του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) διαθέτει καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του Ιατρικού & Νοσηλευτικού προσωπικού που θα προσλάβει η κυβέρνηση, για την στελέχωση των νοσοκομείων μας.

Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει δωρεάν ή με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, internet, κοινόχρηστα, κ.λ.π.) ή με μειωμένο μίσθωμα που περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα.

Για τον σκοπό αυτό, ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή (πλατφόρμα) στην διεύθυνση www.usemyrental.gr, για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.:
«Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια απλή στην χρήση πλατφόρμα, για να γίνεται η καταχώρηση του ακινήτου με απλό και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη μας η μη, σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτό τον σκοπό, να το καταχωρήσουν στην παραπάνω πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η ζήτηση από τους γιατρούς είναι μεγάλη και ελπίζουμε να υπάρχει και η αντίστοιχη προσφορά ακινήτων. Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στην διεύθυνση της εφαρμογής www.usemyrental.gr

Για όλα τα ακίνητα θα χρειασθεί μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω Taxis στην κατηγορία “Τουριστική (βραχυπρόθεσμη)”. Η εκτύπωση του μισθωτηρίου είναι απαραίτητη, για να μπορεί να δηλωθεί η διεύθυνση του συγκεκριμένου ακινήτου ως προσωρινή διαμονή του επισκέπτη από την εργασία του, σε περίπτωση ελέγχου λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες η διαχειριστές ακινήτων μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με email στο [email protected] ή στο τηλ. 6950704121, που θα λειτουργεί για αυτό τον σκοπό.

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. – Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων
Λαζαράκη 37, Γλυφάδα, 16675 Αθήνα
www.pasida.gr [email protected]
Τηλ. Επικοινωνίας: 6959697836»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ