Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις της AEGEAN από τις 26 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου

Must Read

Αναστέλλονται από τις 26 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου όλες οι πτήσεις εξωτερικού της AEGEAN πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, λόγω κορωνοϊού.

Επιπλέον, μετά από σημερινή οδηγία (NOTAM) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, από αύριο διακόπτονται όλες οι πτήσεις από και προς την Αγγλία (οι τελευταίες πτήσεις προς/από Λονδίνο θα πραγματοποιηθούν σήμερα 23 Μαρτίου).

Θα εκτελείται μόνο μικρός αριθμός εβδομαδιαίων πτήσεων από Αθήνα και προς Βρυξέλλες, για λόγους διατήρησης της συνδεσιμότητας της χώρας με το διοικητικό κέντρο της ΕΕ.

Δείτε επίσης: Γεννήθηκε και δεύτερο παιδί από μητέρα θετική σε κορωνοϊό

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρίας, προς το παρόν, διατηρείται ένα μικρό σε συχνότητες πτητικό πρόγραμμα εσωτερικού σε όλους τους προορισμούς του δικτύου και με μοναδικό σκοπό τη συνδρομή στην ειδική μετακίνηση προσώπων και αναγκαίων υλικών για κάλυψη των βασικών αναγκών.

Για όποιες πληροφορίες σχετικά με τις ακυρώσεις των πτήσεων και την απόκτηση του ειδικού πιστωτικού voucher που προσφέρεται ήδη από την εταιρεία, οι επιβάτες παρακαλούνται να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.aegeanair.com καθώς όλες οι σχετικές ενημερώσεις και διαδικασίες είναι διαθέσιμες online.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This