Τετάρτη 23/6/2021

Συνεργασία Σκλαβενίτη με e-food για τη διανομή προϊόντων στην Αττική

Αφορά στην πώληση συγκεκριμένων κωδικών, τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν μέσω της πλατφόρμας e-food.

Με πιλοτική εφαρμογή στην περιοχή του Περιστερίου ξεκίνησε τη Δευτέρα, η συνεργασία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, με την πλατφόρμα e-food.

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην εταιρεία, αφορά στην πώληση συγκεκριμένων κωδικών (είδη πρώτης ανάγκης), τα οποία θα παραδίδονται αυθημερόν μέσω της πλατφόρμας e-food.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ένα project πάνω στο οποίο εργάζονται από καιρό και το οποίο επισπεύδεται τώρα, λόγω και της συγκεκριμένης συγκυρίας.

Σημειώνουν παράλληλα ότι τις επόμενες μέρες ευελπιστούν ότι θα μπορούν ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τον σχεδιασμό της  συνεργασίας. Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επεκταθεί η διανομή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

«Στόχος μας είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη», τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ