Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Με επιτυχία εξελίσσονται από απόσταση όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η ακαδημαϊκή εβδομάδα που άρχισε αυτή τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, επιβαρυμένη με αυστηρότατους περιορισμούς στην κυκλοφορία, λόγω της σοβαρής υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, εξελίσσεται με επιτυχή πραγματοποίηση όλων των εκπαιδευτικών δράσεων από απόσταση, στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), αναφέρει ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ., Καθηγητής Χρήστος Μαστροκώστας.

Σε πείσμα των καιρών, η τηλεδιδασκαλία με τα σύγχρονα μέσα της πληροφορικής, επέτρεψε να συνεχιστούν, κανονικά και απρόσκοπτα, οι παραδόσεις των μαθημάτων της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και να μη διαταραχθεί η εκπαιδευτική διαδικασία.

Αμέσως μετά τη λήψη των έκτακτων μέτρων της Πολιτείας και την απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας με φυσική παρουσία, αξιοποιήθηκε το περασμένο, δύσκολο, Σαββατοκύριακο από το διδακτικό προσωπικό της Σχολής και τους υπεύθυνους της πληροφορικής του ΔΠΘ, έτσι ώστε από την αρχή της εβδομάδας συνεχίζονται κανονικά οι παραδόσεις των μαθημάτων και εμπλουτίζονται συνεχώς οι ιστοσελίδες τους.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα της Σχολής και του Πανεπιστημίου συστρατεύεται στις, συλλογικές και αγωνιώδεις, προσπάθειες της κοινωνίας να αντιμετωπίσει την ιστορική κρίση που όλοι βιώνουμε σήμερα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ