Η εισπρακτική της ΔΕΗ συνεχίζει να κυνηγάει οφειλέτες ακόμα και τώρα αγνοώντας επιδεικτικά την εντολή του Υπουργού

Must Read

Ούτε την δύσκολη αυτή περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού φαίνεται να σέβονται οι εισπρακτικές που συνεχίζουν να ενοχλούν τους πολίτες προκειμένου να εισπράξουν τις οφειλές τους.

Έτσι, άλλη μια καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή την φορά από έναν δικηγόρο στη Λάρισα, εκπρόσωπο του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ-Ταυτότητα Κεντρώων, σύμφωνα με τον οποίο εισπρακτική του ζήτησε χρήματα που υποτίθεται ότι όφειλε στην ΔΕΗ.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Την 26 Μαρτίου 2020 και ώρα 14:13’ με πήρε μια εισπρακτική εταιρία από το τηλέφωνο 2177771557, μου είπε ότι εκπροσωπεί την ΔΕΗ και μου ζήτησε χρήματα που υποτίθενται οφείλουμε στη ΔΕΗ . Επειδή δεν σεβάστηκε τις αποφάσεις για την καταπολέμηση του Κορονοιού, την αναστολή πληρωμών προς στους οργανισμούς κοινής ωφέλειας, την αναστολή πληρωμών με μετρητά από την επιχείρηση λόγω αδυναμίας των υπαλλήλων ν ακουμπούν χάρτινα χαρτονομίσματα. Επειδή δεν διαθέτουμε κάρτα για ηλεκτρονικές συναλλαγές και οι λογαριασμού έχουν υπόλοιπο μηδέν.

Δείτε επίσης: Ξεκινούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις – Δείτε πότε

Επειδή η εισπρακτική εργάζεται όπως οι μαυραγορίτες στην κατοχή και αποζητάει να μας πιει το αίμα “εν καιρώ πολέμου” όπως ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης είπε στα διαγγέλματα του.
Επειδή η εργασία μας έχει πτώση κατά 98% λόγω των μέτρων απαγόρευσης κίνησης που επιβλήθηκαν στον Ελληνικό λαό και κανένας δεν καταβάλλει χρήματα για την εργασία μας.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ αυτή την συμπεριφορά της εισπρακτικής εταιρίας και της καταναλωτικής πίστης στην παροχή υπηρεσιών της και ζητώ την επιβολή των νόμων κυρώσεων και την ενημέρωση μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This