Πρώτος θάνατος σε νησί – O κορωνοϊός σκότωσε 76χρονη στη Λέσβο

Must Read

Τον πρώτο θάνατο σε νησί και συγκεκριμένα στη Λέσβο είχαμε σήμερα και έγινε γνωστός πριν από λίγο. Θύμα μια 76χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με πνευμονία, ενώ χθες το απόγευμα πιστοποιήθηκε ότι έπασχε από COVID 19.

Η γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ η κόρη της παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και βρίσκεται παραμένει απομονωμένη με το παιδί της στο σπίτι, στο χωριό όπου διέμενε με τη μητέρα της. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η κόρη της 76χρονης, ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Καλλονής και Πολυχνίτου.

Σήμερα τα Κέντρα Υγείας παρέμειναν κλειστά και απολυμάνθηκαν. Τόσο από την κόρη της 76χρονης όσο και από το παιδί της έχουν ληφθεί δείγματα, τα δε αποτελέσματα αναμένονται από το Ινστιτούτο Παστέρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This